16 °

max 21 ° / min 14 °

Utorak

16.04.

21° / 14°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 5°

Nedjelja

21.04.

12° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

14° / 7°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
NTO: Intenzivirana promocija Crne Gore na tržištu Mađarske

Izvor: NTO

Ekonomija

Tag Gallery
Comments 0

NTO: Intenzivirana promocija Crne Gore na tržištu Mađarske

Autor: Antena M

  • Viber

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore učestvuje na Around The World Live Roadshow-u, koji se održava od danas do 15. oktobra u Mađarskoj.

Kroz prezentacije, radionice i nagradne igre ponuda destinacije se predstavlja turističkoj privredi Mađarske u četiri grada i to Đeru, Budimpešti, Debrecinu i Segedinu, saopšteno je iz NTO. 

"Učešće na mađarskom roadshow-u prilika je da se poveća vidljivost i prisustvo Crne Gore kao turističke destinacije u Mađarskoj i da se uspostave novi kontakti sa turističkim agencijama i turoperatorima sa ovog tržišta u cilju veće zastupljenosti crnogorske ponude u njihovim programima putovanja.

Prezentacijama prisustvuje preko sto agencija i turoperatora, među kojima su neki od najznačajnijih sa tržišta Mađarske: IBUSZ, OTP Travel, Fehérvár Travel, Malév AirTours, Atlantic Travel, Bono Travel Agency, STA, Unlimited Travel, Globe Center Travel Agency, Zseppelin Tour Operator, Adria Tours, Ardelean Tours, Mauri, Invia.hu, Mettravel, Coral Tours, East-West Travel Agency, United 4 Bonafini Bindair; Unitravel Tour Operator, 1000Út; Green Travel, Vista Travel Agency, Haris Travel, TravelGoo, BCD Travel i drugi", piše u saopštenju.

Foto: NTO 

U okviru posjete Budimpešti, direktorica NTO CG Ana Tripković-Marković je održala sastanak sa direktoricom programa Nacionalne turističke agencije Mađarske, Martom Fazekas.

Sastanku su takođe prisustvovali: rukovodilac za tržišta Zapadne Evrope, Mediterana i Latinske Amerike, gospođa Zsuzsa Szegner, rukovodilac za tržišta jugoistočne Evrope i sektora za razvoj turizma, Ivan Ljubinković i savjetnica direktorice NTO, Anisa Murić. Takođe, održan je sastanak sa predstavnicima Ambasade Crne Gore u Mađarskoj.

Pored NTOCG, na mađarskom roadshow-u svoju ponudu predstavljaju lokalne turističke organizacije Bara, Budve i Tivta i HG Montenegro Stars.

"Tržište Mađarske ima značajan potencijal za Crnu Goru kao turističku destinaciju imajući u vidu dobru avio povezanost sa ovim tržištem, posredstvom niskobudžetne mađarske avio kompanije Wizz Air koja leti na relaciji Budimpešta – Podgorica.

Događaj Around The World Live Roadshow, koji je namijenjen uvezivanju turističkih agencija i turoperatora sa potencijalnim destinacijama, organizovan je od strane globalnog udruženja i marketinške agencije AVIAREPS, koja radi na umrežavanju avio-kompanija, hotela, turističkih agencija, turoperatora i turističkih destinacija. Na ovom B2B događaju, učestvuju i turističke organizacije Kipra, Jamajke, Sejšelskih ostrva i Hrvatske, te poznati hotelski brendovi poput Intercity Hotel, Marriot International i Falkensteiner", piše u saopštenju NTO. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR