9 °

max 16 ° / min 8 °

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
CUP: Osuđujemo štetne istupe političara i partija u vezi pronalaska kokaina, Voli pokazao da je kompanija za primjer

Ekonomija

Comments 0

CUP: Osuđujemo štetne istupe političara i partija u vezi pronalaska kokaina, Voli pokazao da je kompanija za primjer

Autor: Nikoleta Rakočević

  • Viber

Crnogorsko udruženje poslodavaca kao esnafsko udruženje koje štiti interese privrednika Crne Gore principijelno od samog početka ukazuje na potrebu institucionalnog djelovanja i poštovanja zakonskih procedura, afirmišući efikasan rad državnih institucija, saopštili su iz ovog udruženja a povodom pronalaska kokaina u pošiljci sa bananama.

"Pohvaljujemo brz i efikasan rad Specijalnog državnog tužilaštva, Uprave prihoda i carina i Uprave policije koje su rasvijetlile slučaj šverca opojnih supstanci i odbacile mogućnost bilo kakve umiješanosti kompanije Voli u inkriminisanoj radnji po pitanju kontaminirane robe koju su njeni radnici pronašli u svom magacinu i prijavili nadležnim organima.

Još jednom se pokazalo tačnim da renomirana crnogorska kompanija Voli može i treba biti primjer čitavoj poslovnoj zajednici Crne Gore", navodi se u saopštenju.

Nadaju se da će ovo biti model na koji način treba posmatrati i buduće događaje kada neko privredno društvo bude predmet istražnih organa, uvijek prvo sačekati postupak istrage pa tek onda iznositi javne stavove po tom pitanju.

"Ovo je i prilika da dodatno osudimo istupe određenih političara i partija koje su unaprijed izrekle presudu prije sprovodjenja istražnog postupka, čime samo nanose štetu poslovnoj zajednici i ukupnom društvu.

CUP ostaje privržen principu institucionalnog djelovanja države i afirmiše još efikasniji rad njenih institucija, apelujući da se zbog ugleda i ogromne štete koja može nastupiti po neko privredno društvo, javnost uzdržava od pristupa da je neko kriv prije nego što se to dokaže, poštujući prezumpciju nevinosti", navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR