20 °

max 20 ° / min 12 °

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

21° / 12°

Srijeda

08.05.

23° / 14°

Četvrtak

09.05.

20° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Subota

11.05.

21° / 12°

Nedjelja

12.05.

20° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radošević: CEDIS neće tražiti poskupljenje struje

Ekonomija

Comments 0

Radošević: CEDIS neće tražiti poskupljenje struje

Autor: Antena M

  • Viber

Odbor direktora Crnogorskog elektrodistributivnog sistema (CEDIS) snažno podržava politiku poslovodstva Elektroprivrede (EPCG) da se ne povećava cijena električne energije za građane i ta kompanija, kako je saopšteno, neće tražiti povećanje komponenti računa za struju.

Predsjednik Odbora direktora CEDIS-a, Rajko Radošević, kazao je da je toj kompaniji u interesu da zaštiti građane i da postupa shodno pragmatičnoj poslovnoj politici tog preduzeća.

“Stoga, bez obzira na stavove Regulatorne agencije za energetiku i regulisane komunalne djelatnosti (REGAGEN), CEDIS neće tražiti povećanje komponenti računa za električnu energiju. Dakle, bićemo veoma odgovorni prema cijenjenim korisnicima”, rekao je Radošević, prenosi Mina business. 

On je naveo da je EPCG kao odgovorna državna kompanija vratila u fokus građane, što je potpuno u skladu sa jednom odgovornom i realnom politikom firme.

“Podsjećanja radi, javnost je upoznata sa najgorom hidrološkom situacijom od kada se obavljaju mjerenja i da su raniji gubici bili izazvani isključivo iz tog razloga, a da je nakon obilnih padavina EPCG već počela da izvozi električnu energiju i ostvaruje milionske profite”, naveo je Radošević.

CEDIS će, kako je dodao, nastaviti sa svrsishodnim i racionalnim postupanjem u najboljem interesu građana, EPCG i države Crne Gore.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR