13 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Abazović očekuje konkretne rezultate za Crnu Goru

Ekonomija

Comments 3

Abazović očekuje konkretne rezultate za Crnu Goru

Autor: Antena M

  • Viber

Premijer Dritan Abazović, koji predvodi crnogorsku delegaciju na Svjetskom ekonomskom forumu (WEF) u Davosu, saopštio je da je jako zadovoljan do sada postignutim i da očekuje da će se postići konkretni rezultati za Crnu Goru.

On je u izjavi povodom učešća na forumu koji okuplja svjetske lidere, predstavnike kompanija i investitore, kazao da su imali produktivne razgovore sa bivšim premijerom Velike Britanije Tonijem Blerom i predstavnicima Evropske investicione banke (EIB).

„Lijepe vijesti za Crnu Goru. EIB će otvoriti svoje predstavništvo u Podgorici. Ovo nam je od posebnog značaja, posebno kada se radi o velikim infrastrukturnim projektima. Moramo da dogovorimo ubrzanje procesa oko vizibiliti studije za nastavak auto-puta, a onda i finansiranje nastavka auto-puta“, rekao je Abazović.

Prema njegovim riječima, to sve ide u konekciji sa modernizacijom željeznice i sa onim što će biti budućnost Luke Bar.

„To su projekti koji su definitivno istorijski i koji zauvijek mogu promijeniti Crnu Goru. Ovi susreti su postavljanje dobrog temelja za ono što želimo da radimo. U nastavku dana biće susreti sa brojim liderima iz političke sfere, ali ono što je za nas najvažnije jeste da dovedemo nove, svježe investicije u Crnu Goru“, zaključio je Abazović.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Sjaj

Hajde Abazovicu jos dva dana sepurite se po Davosu tu nekoga haira za CG nema,znaju svi tamo gosti da tvoja vlada je pro Ruska l da radite za Rusiju i Srbiju.Slikaj se jos da imas za uspomenu a od tebe i Davosa nikakvog haira CG nema to i sam znas mozes samo da lazes narod izjavama.

Bajo

Lovio je ljude po holovima da se sa njima slika i njegov tim to objavljuje. Niko i ne poznaje to kudravo sto iskoci ispred njih . Najavi veliki susret sa premijerom Juzne Koreje a ono fotografije iz hodnika gdje se vidi da nesto džomrga . Ko njemu ista vjeruje taj nije normalan .

Tara

Finansiranje autoputa do granice Serbije..kako bi tenkovima dosli brze do CG.. gospon Dritane..vi i serbija ste ekonomski unistili drzavu CG-sram vas bilo!