8 °

max 16 ° / min 8 °

Ponedjeljak

26.02.

16° / 8°

Utorak

27.02.

15° / 11°

Srijeda

28.02.

18° / 11°

Četvrtak

29.02.

17° / 12°

Petak

01.03.

16° / 11°

Subota

02.03.

13° / 11°

Nedjelja

03.03.

13° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Radulović sa predstavnicima TO Montenegra i Cyprus Airwaysa

Ekonomija

Comments 0

Radulović sa predstavnicima TO Montenegra i Cyprus Airwaysa

Autor: Antena M

  • Viber

- Današnji sastanak ministra saobraćaja i pomorstva, Filipa Radulovića, s predstavnicima To Montenegra i predstavnicima avio-kompanije Cyprus Airways na aerodromu Podgorica bio je prilika za dublje razumijevanje poslovnih modela ovih avio-kompanija. Fokus je bio na destinacijama koje karakteriše turistički značaj i gdje se bilježi izrazita sezonalnost u kretanju putnika- saopštili su iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva.

Zaključak sastanka, dodaju u saopštenju, naglašava važnost spremnosti za konkretizaciju saradnje kao ključnog faktora za ojačavanje domaćeg i inostranog tržišta. Sagovornici su izrazili otvorenost za istraživanje mogućnosti bliže saradnje u narednom periodu, prepoznajući to kao prioritet u daljim pregovorima.

Uz to, poručuju iz Ministarstva saobraćaja i pomorstva, tokom posjete inostranog operatera, ministar i delegacija imali su priliku da obiđu avion tipa A220 kompanije Cyprus Airways, kojim su stigli u glavni grad Crne Gore. Ova posjeta dodatno naglašava namjeru za produbljivanjem veza i saradnje između Crne Gore i Cyprus Airways-a, otvarajući perspektive za jačanje avio-industrije i turizma u regionu.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR