18 °

max 25 ° / min 17 °

Nedjelja

19.05.

25° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Utorak

21.05.

26° / 17°

Srijeda

22.05.

20° / 15°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

24° / 15°

Subota

25.05.

23° / 16°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Ekonomija

Milatović o Vladinoj odluci i postavljenju Drecuna: Siguran sam da građani nijesu glasali za promociju ovakvih vrijednosti

Autor: Antena M

  • viber

Predrag V Malešić

A neka ti visoka politika g-dine Slučajni... :-)

Bajo

A sta se tebe uopste tiče koga postavlja Vlada. To nije tvoja ingerencija . I niko te o tome nista nije pitao . I ne treba. Idi ti na sajmove vina , divi se Vučiću , pusti ti Vladu . Kakva god da je ( a nikakva je do zla boga ) bolja je od tebe .

ljeposava

Koje su to vrijednosti koje vi promovisete Milatovicu?Da se niko nikad ne zaposli ako je ikad radio u sistemu kad je vladao DPS.Da li je DPS neprijateljska organizacija koja radi protiv države i naroda?Vase vrijednosti su daleko og demokratskog drustva i rukovode se osvetnickim narativom i ponašanjem prema jednom dijelu drustva,sto je nedopustivo.Mogli biste dosta toga da naučite sto ste propustili u školovanju jer se to primjecuje u svakom vašem obraćanju.

Di

Drecun je stručnjak pa nije važno u kojem sistemu je radio. Stručnost se ne cijeni po političkoj pripadnosti, osim kod vas koji ste završili "velike"škole. A mi znamo kako se škole završavaju u inostranstvu. Tako ste se ponijeli prema prof.Nebojši Vučinić, koji ima znanja više nego svi vi zajedno.

Sumokliser

@Di ovo za nebojsu pozdravljam Ali nemoj drecuna braniti i onaj soc iz iste stranke dodje za ministra i odmah afera vezano za konsultacije