10 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

16° / 13°

Petak

03.05.

15° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Air Montenegro dočekao milionitog putnika

Ekonomija

Comments 0

Air Montenegro dočekao milionitog putnika

Autor: Antena M

  • Viber

Danas je Air Montenegro opslužio svog milionitog putnika i tim povodom na podgoričkom aerodromu upriličio svečanost, saopšteno je iz kompanije.

"Milionita putnica naše kompanije ukrcala se na let Podgorica - Beograd. Srećnoj dobitnici ispred kompanije vaučer za dvije besplatne povratne karte za destinaciju po izboru uručila je Mina Muković Radonjić. Osim vaučera, milionitoj putnici uručen je i simboličan poklon", navode u saopštenju.

Ispred kompanije vaučer je uručila Mina Muković Radonjić i tom prilikom kazala je da je ovo veoma važan uspjeh za Air Montrengro, posebno ističući zahvalnost svakom putniku za ukazano povjerenje.

“Podrška i povjerenje putnika za nas predstavljaju izuzetan podsticaj za unapređenje naše ponude. To činimo veoma predano, kroz stalno proširivanje naše mreže destinacija i poboljšanje usluga na našim letovima, a bezbijednost i sigurnost putnika naš su imeprativ od samog početka”, kazala je Muković.

Kako dodaju, konstantan porast broja putnika odražava uspjeh Air Montenegra usmjeren ka kontinuiranom širenju ponude i sveukupnom rastu.

"Ovaj uspjeh ne samo da ističe rastući značaj kompanije, već i njenu ključnu ulogu u napredovanju avio sektora u Crnoj Gori", zaključuju u saopštenju.

 

    

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR