11 °

max 19 ° / min 11 °

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 13°

Utorak

07.05.

21° / 13°

Srijeda

08.05.

24° / 14°

Četvrtak

09.05.

23° / 15°

Petak

10.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Đukanović za Antenu M: Jako griješi onaj ko u lisicama na rukama drugih ljudi, nad kojima likuje, ne prepoznaje svoje lisice sjutra

Drugačija radio veza

Tag Video
Comments 20

Đukanović za Antenu M: Jako griješi onaj ko u lisicama na rukama drugih ljudi, nad kojima likuje, ne prepoznaje svoje lisice sjutra

Autor: Antena M

  • Viber

Nekadašnji predsjednik države, Vlade i DPS Milo Đukanović ocijenio je u intervjuu za Antenu M da je u Crnoj Gori na sceni politički revanšizam kao nova stranica tradicije crnogorskih osveta.

- Živimo u jako zatrovanoj atmosferi. Atmosferi koja govori da će se ćeranija po Crnoj Gori nastaviti! Zašto na to upozoravam? Crnogorsko društvo je društvo osvetnika. Nije to karakteristično samo za albanske zajednice, za koje se uglavnom vezuje krvna osveta. Treba da se prisjetimo da u srcu Crne Gore, u Katunskoj nahiji, krvna osveta među određenim starocrnogorskim porodicama traje duže od 200 godina.

E, ko to ne zna taj ne razumije kako je opasno kada vam jedina politika nakon dolaska na vlast postane revanšizam. Revanšizam je samo političko ime za osvetu. To znači da ne postoji svijest o tome da treba podvući crtu ispod crnogorske prakse osvete. Onaj ko radi ovo što sada radi, taj ne shvata da je već otpočeo novu stranicu crnogorskih osveta. I jako griješi ako u onim lisicama nad kojima likuje, na rukama drugih ljudi, ne prepoznaje svoje lisice sjutra".

Intervju sa Milom Đukanovićem biće emitovan u srijedu u 11,10 u terminu Drugačije radio veze. Video verziju objavićemo na portalu i Youtube kanalu Antena M.

Komentari (20)

POŠALJI KOMENTAR

Senad

Vučić i Porfirije sa svojim satelitima u Crnoj Gori se previše zaigrali i u pravu je Đukanović kada govori o LISICAMA NA RUKAMA ONIH ŠTO DANAS STAVLJAJU LISICE...

DejanRVujičić

@Tara Svakako! Kao što mi slavni preci s oba tvrda kraja nijesu čekali da ih neko pozove u borbu za slobodu Crne Gore, nego su se svojevoljno borili kako su znali i umjeli, neću ni ja čekati da mi neko piše molbu da se uključim u današnje sve oblike stalne crnogorske povijesne borbe!

Truba

Cetnicke horde napadaju sada prave Crnogorce koji su spremni svoju Glavu na panj da stave,sutra ce iste horde krenut na Bosnjake a prekosutra na Albance u CG i to sve pod direktibom Crvenog Vojvode Mandica i njegovod oca nacije Vucica a njegov otac je Seselj.Sve gore od goreg.