Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Veljović pozdravio rezultate policijskih službenika na prestižnim takmičenjima

| Postavio/la: Milena Aprcović

Veljović pozdravio rezultate policijskih službenika na prestižnim takmičenjima Foto: Twitter

Direktor Uprave policije Veselin Veljović danas je primio službenika Sektora specijalne policije Sašu Vujoševića koji je na Svjetskim policijskim igrama "International police sports union", održanim u Milanu krajem septembra osvojio drugo mjesto u praktičnom  streljaštvu i srebrnu medalju.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, sastanku je prisustvovao i pomoćnik direktora za Sektor specijalne policije Zoran Tomčić a iz čijeg sastava dolazi najveći broj službenika sa ostvarenim sportskim rezultatima.

Vujošević se duži niz godina bavi praktičnim i preciznim streljaštvom – pištolj velikog kalibra i u ovoj disciplini je ostvario niz značajnih uspjeha, preko 200 osvojenih medalja i pehara, kako na domaćim, tako i na inostranim takmičenjima, dodaju u saopštenju. 

Veljović je pohvalio radne i sportske rezultate Vujoševića. 

"Cjelokupni rezultati koje postiže Saša Vujošević najbolja su afirmacija Uprave policije i kvalitetna prezentacija naše službe i države", kazao je direktor Uprave policije, i dodao da podrška menadžmenta neće izostati kada je u pitanju praktikovanje i usavršavanje sportskih vještina. 

Zbog primjenljivosti praktičnog streljaštva u sistemu vatrene obuke pripadnika, Saša Vujošević je svoja iskustva i znanja sticana na mnogim takmičenjima, kao i u procesu pripreme za takmičenja, prenosio na ostale pripadnike Sektora specijalne policije, tokom izvođenja različitih tipova borbenih gađanja, dodaju iz policije. 

"Podjećamo da su na ovom prestižnom takmičenju u Italiji učestvovala još četiri službenika, tri iz Sektora Specijalne policije i službenik iz Sektora granične policije, u disciplinama džudo, džiu – džic i trčanju na 10km. Službenik SSP Marko Gušić je u džudou takmičenju u kategoriji „-73kg" osvojio 3. mjesto i bronzanu medalju. Pripadnica SSP Tamara Đurđevac u džudo takmičenju u kategoriji „-63kg", osvojila je 5. mjesto. 

Pripadnik SSP Dejan Vukčević u džiu-džicu, „Ne-waza" (borba u parteru), u apsulutnoj kategoriji osvojio je 3. mjesto i bronzanu medalju dok je službenik Sektora granične policije Dragoljub Koprivica u trčanju na 10 kilometara u konkurenciji od 80 takmičara, osvojio 24. mjesto", zaključuju iz UP. 

Ostavi komentar

0/300