11 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

18.04.

14° / 8°

Petak

19.04.

15° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

19° / 7°

Srijeda

24.04.

20° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Lidija Đukanović otvorila 11. diplomatski Božićni bazar

Društvo

Tag VideoTag Gallery
Comments 0

Lidija Đukanović otvorila 11. diplomatski Božićni bazar

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Prva dama Crne Gore Lidija Đukanović otvorila je danas 11. diplomatski Božićni bazar koji je organizovao Međunarodni klub žena Crne Gore.

Ona je istakla zadovoljstvo što Božićni bazar iz godine u godinu privlači sve veći broj posjetilaca i učesnika, pa sa tim i iznos prikupljenih sredstava i ocijenila da su donacije uvijek bile usmjerene na pravu adresu, tamo gdje su i najpotrebnije.

"Radili ste veoma naporno da omogućite uspjeh humanitarnog bazara i ja Vam na tome posebno zahvaljujem - svim međunarodnim učesnicima, domaćim kompanijama, volonterima i posjetiocima", kazala je Đukanović.

Izrazila je uvjerenje da će pažljivo odabrani proizvodi i originalni  pokloni zadovoljiti ukuse posjetilaca i dodala da je svaki utrošeni euro na bazaru opredijeljen za nečije dobro.

"Neka današnja božićna atmosfera potraje, prenesimo toplinu, ljubav i zajedništvo u naše domove, i pružimo pažnju i podršku onima kojima je potrebna", zaključila je prva dama.

Nakon ceremonije svečanog otvaranja diplomatskog humanitarnog bazara, prva dama je obišla izložene štandove, upoznala se sa nacionalnim proizvodima i donirala sredstva koje će Međunarodni klub žena ove godine uputiti: JU Komanski Most iz Podgorica, JPU EKO Bajka iz Pljevalja, NVO Happy Paws iz Podgorice, Centru za obrazovanje i odgoj - Don Boško, Gimnaziji Slobodan Škerović i Osnovnoj školi i dječijem vrtiću Bajo Jojić iz Andrijevice.

 

 

 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR