15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Davidović o pucnjavi: Sve mi je jasno, ali neću da prejudiciram

Društvo

Comments 3

Davidović o pucnjavi: Sve mi je jasno, ali neću da prejudiciram

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

"Sve je meni jasno, ali ja prosto ne želim da prejudiciram do kraja, policija nije završila svoj dio posla, dok oni ne zaokruže posao, ne smijem ništa da kažem", kazao je biznismen Miodrag Daka Davidović na pitanje da li ima ideju ko bi mogao da stoji iza pokušaja njegovog atentata.

Davidović je, gostujući na televiziji Pink, kazao da se sada osjeća odlično.

"Živim u vjeri i sa Gospodom, da je trebalo da se desi desilo bi se, sve što je bilo nemoguće tu noć, sa trideset metaka i optičkim snajperom bilo je nemoguće promašiti, ali Gospod i Sveti Vasilije Ostroški su me spasili", kazao je on.

Podsjetimo, Davidović je nedavno ranjen u Beogradu.

Nikšićki biznismen pogođen je u lijevu šaku, a u kritičnom momentu bio je u društvu vladike Budimljansko-nikšićkog Joanikija.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Duklja

Jedinstven slučaj u svijetu,da neko neće da bude ono što je, srbi iz Crne Gore su posebno posmatranje.

Rade

Slazem se da je Davidovic kompletni lunatik i sramota za vrstu, ali je meni utissk broj 1 ishod glasanja: 60 glasova za crkovni skup u Nk, a milionski auditorij zemlje Srbije gleda tu emisiju. Deset puta manje od teme "mini šengen" i 20 puta manje od nekakve zaobilaznice. Eto koliko "matica" izgore za vama nesrecnici. Jedva ste im za dva glasa vazniji no Brenin koncert u Zagrebu.

Nikac Od Rovinja

Ako je neko gledao Hit-tvit, prisustvovao je jos jednom brukanju Sv. Vasilija Ostroškog. Šta je ispričalo ovo ljudsko zastiđe, to niko iz Dobrote ne bi. Iskreno sam se stidio sto je Miodraga Davidovica voditeljka, koja nije mnogo pametnija od njega, predstavila kao građanina Crne Gore. Mandić je verglao istu priču, ali nije prelazio granice... osim kad je pominjao mogucnost sukoba. Ostojic briljantan.