8 °

max 14 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

14° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 16°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SRC Bar ustupio sportsku dvoranu Kriznom medicinskom štabu

Izvor: srcegrada.me

Društvo

Comments 0

SRC Bar ustupio sportsku dvoranu Kriznom medicinskom štabu

Autor: Antena M

  • Viber

Sportsko-rekreativni centar Bar ustupa na raspolaganje svoj objekat - Sportsku dvoranu “Topolica”  Kriznom medicinskom štabu za borbu protiv COOVID19 koji je nakon pregleda objekta od strane njihovog stručnog tima dao saglasnost za privremenu prenamjenu, saopšteno je iz SRC.

Kako je navedeno, “Topolica” je za sada samo jedna od lokacija  koja se razmatra za prenamjenu  u bolnički i karantinski kapacitet  ukoliko to bude neophodno.

"Prostorna širina dvorane “Topolica”  koja u osnovi  iznosi 3.600 kvadratnih metara, parking prostor za veliki broj automobila, autobusa, kao i pristup za bolnička i vatrogasna vozila činjenice su koje u mnogome olakšavaju potrebe Kriznog medicinskog štaba za borbu protiv COOVID19  za prostorom bolničkog ili karantinskog tipa", navodi se u saopštenju.

SRC Bar ustupa svoje kapacitete bez nadoknade i ističe da je, koliko je u mogućnosti, na usluzi u borbi za pomoć i zaštitu građana  Bara i Crne Gore od prijetećeg koronavirusa, navodi se u saopštenju.

"Sportsko -rekreativni centar Bar  još jednom upućuje poruku svim građanima Bara i Crne Gore o ozbiljnosti situacije, važnosti, odgovornosti i solidarnosti. OSTANI DOMA".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR