25 °

max 25 ° / min 14 °

Srijeda

08.05.

25° / 14°

Četvrtak

09.05.

22° / 15°

Petak

10.05.

22° / 13°

Subota

11.05.

21° / 11°

Nedjelja

12.05.

21° / 12°

Ponedjeljak

13.05.

21° / 13°

Utorak

14.05.

19° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Veljović: Nećemo dozvoliti skrnavljenje državnih simbola

Društvo

Comments 3

Veljović: Nećemo dozvoliti skrnavljenje državnih simbola

Autor: Antena M

  • Viber

Policija neće dozvoliti skrnavljenje državnih simbola, poručuje direktor Uprave policije Veselin Veljović, nakon što su u Bijelom Polju uhapšene tri osobe zbog uništavanja zastava. 

"Svi slučajevi će biti sa pažnjom istraženi i procesuirani a odgovorni će snositi posljedice takvog neodgovornog postupanja", naveo je on, objavljeno je na Tviteru Uprave policije. 

 

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Labud Dabanović

I policija je među onima 'ne pravi se lud kad nijesi pametan'.Svi zajedno s vladom pričate nećete dozvolit ovo i ono-a ono i ovo još više raste i brekće.Svakoj državnoj upravi i vladi pred svijetom su odiješene ruke-ćerat i zatvarat zlotvore države.A u crnogorsku državu ih plaćaju i deže u Skupštinu

Niksic3

@U potpunosti se slazem sa tobom Petre. Ali se opet nadam da jos nije kasno da isprave svoje greske. Zar treba da strepimo u svojoj drzavi, posto mi nemamo rezervnu drzavu. Znaci ako sam Crnogorac u mojoj drzavi treba da me strah od manjine. Pih. Nije mi jasno dokle vise srbi, vaseg srbovanja?

Petar

Kasno je Veljoviću, da vam je ova država na srcu i upola kao pravim crnogorcima, ne bi smo morali trpjet ovaj velikosrpski zulum po CG. Napravili ste od poštenog i normalnog naroda građane drugog reda u rođenoj državi, SRAMOTA !!!