15 °

max 15 ° / min 6 °

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 8°

Utorak

23.04.

13° / 10°

Srijeda

24.04.

12° / 9°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Direktorica Nacionalnih parkova mrzi zeleno!?

Društvo

Comments 26

Direktorica Nacionalnih parkova mrzi zeleno!?

Autor: Antena M

  • Viber

Od jedne dame iz partizanske kuće i partije čiji lider barjači porodičnom kolekcijom spomenica očekivali bi, ako ne suptilno, onda manje sirovo posezanje za upotrebom zloglasne "svastike" u slanju političkih poruka, namijenjenih tupom uglu fejsbuka.

Plavokosa Jelena Kljajević, Bjelopoljka koju je DNP po dubini visoko rasporedio- na mjesto direktorice JP Nacionalni parkovi CG, tik uz amblematičnu Marinu Jočić (von DF) namontirala je kukasti krst na "gaetušu" i tu svoju kreaciju isturila na svoj fejsbuk! A ljudi gledali, širili, poslali i nama...

Šta reći, a ne zaplakati?

Nije lako razumjeti bol državljanke Crne Gore zbog pobjede rukometne reprezentacije Crne Gore nad Srbijom? Ali, toliko je takvih da bi to uskoro mogao postati i zvaničan osjećaj!

Još je teže shvatiti da školovano čeljade stavi nacistički simbol tamo đe stoji geslo nad geslima: za pravo, čast i slobodu Crne Gore? Mada, kakvom tretmanu da se nadaju komite, ako partizanska đeca i unučad svetkuju popa Macu i popa Šiljka?!

A, realno, najteže je shvatiti da se može biti ekspert(kinja) za prirodne ljepote, a mrzjeti zelena boja? Makar i na dresu naših rukometaša. Jer, da nije ekspert(kinja), Jelena ne bi mogla zadovoljiti visoke profesionalne standarde što ih nova vlast, sa premijerom Krivokapićem na čelu, svakodnevno demonstrira.

P.S. (Malo duži, gotovo naravoučenije)

Da nema Crne Gore, ne bi moglo postojati ni JP Nacionalni parkovi CG, pa ni naša Jelena iz epizode "zeleno, mrzim te zeleno", ne bi mogla postati direktorica.

Logično, je l' da?

I lako za shvatiti, zar ne?

Ako još nijeste shvatili da bi, koliko danas, morali da se pokajete za svoju sramotnu objavu i da se izvinite rukometnoj reprezentaciji i javnosti Crne Gore.

I Vi i oni koji su Vas postavili na visoku funkciju u državi prema kojoj nemate ni poštovanje ni prikladno osjećanje.

Komentari (26)

POŠALJI KOMENTAR

Eagles

@Li....četnici i početnici...

Mihiz

Pozdano znam da su joj preci bili pravi partizani, koji se sada u grobu prevrcu. Niko ne može znati koja joj je munja udarila u mozak da prihvati četnicku ideologiju. Ali, mene interesuje sta cini Tuzilastvo. Zar nije krivicno djelo zalaganje za fasizam. To vjerujem nije sloboda izrazavanja i demokr

Vojo

Kavi su "komunisti" bili, takvi su sad i "vjernici", lažni. :)