14 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

16° / 6°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 8°

Četvrtak

25.04.

13° / 8°

Petak

26.04.

15° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tanja Šuković: Od danas sam šef dokumentacije, prvi put sam djeci rekla da idu odavde

Društvo

Comments 23

Tanja Šuković: Od danas sam šef dokumentacije, prvi put sam djeci rekla da idu odavde

Autor: Portal Antena M

  • Viber

Dugogodišnja urednica Dokumenrarnog programa TVCG, popularne emisije "Pečat" i "Dnevnika" u 19,30 dobila je danas i treće rješenje u posljednjih nekoliko mjeseci. Gostujući u emisiji "Velika debata" na TV E kazala je da je odlukom menadžmenta kuće postavljena za šefa Dokumentacije.

"Od danas sam šef dokumentacije, a u stvari nijesam ni sigurna šta sam. Mislim da sam jedino ono što mi obrazovanje nalaže, a to je psiholog."

Šuković kaže da je ponosna na sve što je do sada uradila u njenoj drugoj kući za skoro 30 godina karijere. Nakon dolaska nove rukovodeće garniture, predvođene Borisom Raonićem, trpi konstantan mobing i pokušaje profesionalne degradacije.

"Mislim da je ovo vrijeme i gore od devedesetih. Svi smo ograničeni mjestom rođenja, pa tako i moja djeca. Ali, prvi put sam im u životu rekla da mislim da bi trebalo da odu odavde jer ovdje neće moći da misle i da rade ono što žele jer će cijeli život biti ograničeni."

Tanja Šuković smatra kako ocjena da su mediji u stanju kuvane žabe ne važi za sve, ali važi za većinu. 

"Novinarstvo bi trebalo da bude ono čemu nas ta profesija i struka uče - prije svega odgovorno prema ljudima. Pošteno prema onome o kome se piše, a krovna institucija za pošteno novinarstvo bi uvijek trebalo da bude Javni servis."

Komentari (23)

POŠALJI KOMENTAR

Zlatko Bulic

Draga I pistovana Tanja, ti se jedan od rijetkih nezavisnih I najprofesionalnijih novinara u Crnoj Gori I sire. Dala si pecat istrazivackom novinarstvu. Aferim za sve sto si uradila do sada I srecno u nove radne I zivotne pobjede, S postovanjem, Akademik Dr Zlatko Bulic

marek

Sve institucije ćute. Za izmišljeni atentat na novinarku Vijesti koja je nečim okrznuta i namješteno poljenje auta koja odavno ništa ne voze akamoli novine - grajala je Evropa i zaštitnici ljudskih i novinarskih prava... Tanja je borac za Crnu Goru a litijaši i klerofašisti kidisavaju da je zgaze