14 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

24° / 14°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Društvo

Tanja Šuković: Od danas sam šef dokumentacije, prvi put sam djeci rekla da idu odavde

Autor: Portal Antena M

  • viber

marija

Nijesi, draga Tanja . Ti si oličenje profesionalizma, ljudskosti i hrabrosti . Svjetionik profesije ! Oni koji su ti uručili to rješenje su najveći nesrećnici i vječiti gubitnici, posebno pred ljudima kao što si ti . Znam da znaš onu Njegoševu, “čast i bruka žive dovijeka”.

Ljiljana

@marija Pridruzujem se svakoj rijeci ovdje. Sve ce to proci i zvace se "juce". I veoma je vazno da ne zaboravimo ljude poput Tanje koji stiteci svoju profesiju stite sve nas.

Performans

Raonic nije dostojan da Tanji očisti cipele sa svojim prevarno namaknutim grantovima. Ali redom se jedu.....laži......falsifikati, obmane, lažne biografije, plagijati,

CG1

Puna podrška za gospođu Šuković. Svaka čast za sve što ste do sada radili, izdržite, neće ovi izrodi još dugo.

Tihana

Ovo je prevršilo svaku mjeru! Ljudi i ne znaju koliko su mnogi koji ne podržavaju ovu litijašku bagru diskriminisani i pod stalnim mobingom u svim državnim institucijama.

Dajko

Mislim da se nikad ovdje nije slobodno mislilo ..sad ,manje ili vise je pitanje. Al od raspada Jugoslavije ovo ne liči na ozbiljnu državu.

Nikola

Mali u pokusaju naravno, zeli da se do kraja i sada vec sa osjecajem moci obracuna sa svim sto je crnogorsko.. A on 'pripada crnogorskom bicu'... Napisao bi svasta, no necete pustiti koment.. Bagra cetnicka

Rodni

Ovako postupa četnički menadžment javnog servisa na čelu sa polupismenim direktorom prema heroini crnogorskog novinarstva. Tanja pokazala si da si hrabrija od svih. Puna podrška za tebe

MiloradPustahija

Teško doživljavam ovo što se događa našoj zemlji i ponajboljim ljudima u njoj. Nisam pametan da kažem rješenje. Jedino što mogu reći je Duh Vesne Bratić još nije umro i ne znamo ka'će. Pametno ste savjetovali djecu da idu. Ovdje dugo neće biti razuma i sreće.

BioUra

A Dritan o gradjanskij Crnoj gori ...? Glavni krivac je za sve sada vec pripali unajmljeni politicar Dritan i samo mi nije jasno kako pripadnici manjinskih naroda jos podrzavaju ,mada u malom broju Dritana lazova i Becica prevaru .kome od manjinskih naroda odgovara politika 90ih?

Ja

@BioUra A dje to vidje da ga manjinski narodi podrzavaju?! Ja upravo vidim suprotno. Svuda su komentari podrske i borne za CG od strane manje brojnih naroda( muslimana najbise)

Baba

Poštovanje za Tanju i Darka i iskreno hvala za sve što radite za Crnu Goru. Što god bilo, đe god bila vaša đeca, zasigurno znam da nikada i pred nikim neće ni zbog svojih roditelja ni zbog sebe saginjati glavu. Vi, kao porodica, JESTE ponos svakog poštenog čovjeka, ko gođ bio i kako gođ se zvao.

Onogošt

Poštovanje za g.đu Šuković,dobrog i profesionalnog novinara i tipičnog predstavnika čojske Crne Gore.Prezir za Raonića i RTVCG od koje je napravio brlog i kaljugu Srpskog sveta i crkvene sekte.Dugo će vremena trebati za deratizaciju i dekontaminaciju.Ali to vrijeme će doći i svakom odrediti mjesto.