16 °

max 24 ° / min 14 °

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 13°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

16° / 10°

Subota

04.05.

18° / 9°

Nedjelja

05.05.

20° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Tragedija u Baru: Voz udario u automobil, poginulo dijete

Izvor: Foto: portal Vijesti

Društvo

Comments 1

Tragedija u Baru: Voz udario u automobil, poginulo dijete

  • Viber
Trogodišnji dječak A.A. poginuo je danas na pružnom prelazu Šušanj u naselju Ilino u Baru kada je putnički voz udario automobil, u kojem su bili žena i dijete, saopšteno je Anteni M iz OKC-a. 
Kako prenosi portal Vijesti dijete je u nesvjesnom stanju prebačeno u barsku bolnicu, gdje ljekari nijesu uspjeli da ga spase. Majka djeteta je povrijeđena i u stanju je teškog šoka. 
 
Tragedija se dogodila kada je lokalni voz na liniji Podgorica-Bar udario u automobil koje se nalazilo na pružnom prelazu, gurao ga skoro pedesetak metara i tom prilikom uništio metalnu konstrukciju stajališta.
 
Deformisano vozilo je potom odbačeno sa lijeve strane pruge, gledajući ka barskoj stanici.
 
"Samo sam čuo žestok prasak, okrenuo se i vidio kako voz gura auto koji je potom sa pruge pao u kanal pun vode pored pruge. Ljudi su počeli da pritrčavaju, izvukli su prvo okrvavljenu ženu, koja je sve vrijeme vikala ”Dijete, dijete”, a onda su iz olupine izvukli i dijete. Odmah su ih unijeli u prvi automobil koji je naišao i poveli u bolnicu", rekao je “Vijestima” jedan od mještana Ilina koji se u tom trenutku zadesio kod stajališta.
 
Uviđaj je u toku. 
 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Haris Šabotić

Ovo je katastrofa! Mi se tek dozovemo pameti kad se ovako nesto desi! A sjutra dan opet vozimo bahato po starom! Svi smo svjedoci kako se ponasaju neodgovorni vozaci kada su spustene rampe na prelazima - grabe da prodju na suprotnoj traci dok nije dosao voz! Tacno je da cesto rampe ne rade ali je poznato da je za 90% odgovoran ljutski faktor a u nasem slucaju nekultura! Jadni ovaj mali djecak.... Zalosno! Kad drzava nije sposobna da rijesi neke druge probleme, neka se bar zabavi nekulturom u saobracaju i time direktno spasi zivot gradjanima!