17 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Mašković: Uprava za inspekcijske poslove počela da radi svoj posao, službenik Komunalne policije kažnjen zbog nepropisnog parkiranja

Društvo

Comments 0

Mašković: Uprava za inspekcijske poslove počela da radi svoj posao, službenik Komunalne policije kažnjen zbog nepropisnog parkiranja

Autor: Antena M

  • Viber

Nakon što sam istupio u medije i sa građanima podijelio fotografije bahatog parkiranja službenika Komunalne policije, Uprava za inspekcijske poslove počela je da radi svoj posao, saopštio je šef Kluba odbornika SD-LP u Skupštini Glavnog grada Miloš Mašković.

Podsjećamo, on je nedavno objavio fotografije na kojima se vidi vozilo Komunalne inspekcije parkirano na dva parking mjesta ispred tržnog centra Big fashion u Podgorici.

- Službeno lice koje upravlja vozilom, osim što je kažnjeno za prekršaj(e), moraće da čeka i ishod disciplinskog postupka koji je protiv njega pokrenut. U ovako razglavljenom sistemu Glavnog grada, kakav je on danas, potpuno je normalno da se juče pravda ponašanje bahatih službenika, a danas od istog tog službenika traži odgovornost. To se zove pravo oslobođenje - istakao je Mašković, objavivši fotografiju odgovora koji mu je dostavila Uprave za inspekcijske poslove.

Napominje da zakon mora da bude isti za sve i dodaje da će javno ukazivati na svako ovakvo ponašanje i tražiti odgovornost svakog pojedinca koji se usudi da se na ovaj način pokuša ismijavati građane.

- Posebno hvala građanima koji su mi slali brojne fotografije ovog vozila kako se nepropisno parkira, a koje sam uredno proslijedio Upravi za inspekcijske poslove, jer su doprinjeli da ovaj proces rezultira odgovarajućim postupcima u vezi s bahatim ponašanjem koje ne služi na čast ni osobi koja je vozilom upravljala, a ni Glavnom gradu i njegovim građanima, čije interese, valjda, svi zastupamo - poručio je Mašković.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR