Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
''Imali smo i 'ajkula', 'meduza', 'raznih oboljenja' pa su Rusi dolazili''

Društvo

Comments 0

''Imali smo i 'ajkula', 'meduza', 'raznih oboljenja' pa su Rusi dolazili''

  • Viber
Ministar turizma Pavle Radulović komentarišući pisanje ruskih medija o turističkoj sezoni saopštio je, nakon sjednice Vlade, da Crna Gora intenzivno promoviše sezonu na ruskom tržištu, te da nema indicija da su navodi u ruskim medijima uticali na odluku turista da ne dođu u našu zemlju.

’’Crna Gora je prije svega bezbjedna destinacija, to je ono što je važno i što je bitnije od bilo kakve medijske najave. Posvećenost turizmu i sam turizam ostaju odvojeni od političkih prilika i političke situacije, nikada nije sezona zavisila od toga, pa neće ni sad. To turisti znaju, prepoznaju i dolaze’’- kazao je on.

Dodaje da nije samo crnogorska ponuda interesantna za turiste, već cijeli Mediteran čini trećinu svjetskih destinacija koje turisti obilaze.

’’A većina zemalja na mediteranu su već članice NATO-a pa vidimo da Ruse baš to i ne zanima, niti manje dolaze zbog toga. Imali smo ’po život opasnijih’ saopštenja, imali smo meduze, ajkule, raznorazna oboljenja, ali ja zaista ne vidim da bilo kakve zlonamjerne najave mogu ugroziti turističku sezonu’’- zaključio je Radulović.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR