27 °

max 27 ° / min 17 °

Utorak

21.05.

27° / 17°

Srijeda

22.05.

21° / 14°

Četvrtak

23.05.

22° / 13°

Petak

24.05.

22° / 13°

Subota

25.05.

24° / 14°

Nedjelja

26.05.

24° / 15°

Ponedjeljak

27.05.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Advokat Marovića: On je sada u još većoj depresiji!

Društvo

Comments 7

Advokat Marovića: On je sada u još većoj depresiji!

Autor: Sanja Novakovic

  • Viber

Advokat Svetozara Marovića Vladimir Marinkov kaže da se zdravstveno stanje njegovog branjenika pogoršalo. Navodi da se to dogodilo od kada je saznao da mu je odbijena žalba.

Marninkov, za portal Antena M, kaže da je sa Marovićem u sporadičnom kontaktu.

„Marović je i dalje na liječenju. Vijest da mu je odbijeno odgađanje izvršenja kazne nepovoljno je uticala na njegovo zdravstveno stanje. U skladu sa tim prorijedio se i moj kontakt sa njim, jer nije u stanju da mnogo komunicira. Marović je i do sada patio od depresije, a sada se to pogoršalo“, kazao je Marinkov.

Advokat iz Beograda nije mogao da precizira koliko će liječenje Marovića trajati. Nije mu, kaže, poznato ni kako će postupiti srpska policija ukoliko dobije zahtjev za izručenje Marovića.

POVEZANE VIJESTI: 

Crvena potjernica za Marovićem

Srpska policija neće da hapsi Marovića?

Izdata naredba za izdavanje potjernice za Marovićem!

Kada je posrijedi mogućnost daljeg pravnog djelovanja advokat Marinkov kaže da je žalba odbijena, ali objašnjava da su im neka pravna sredstva i dalje na raspolaganju.

„Vanredni pravnji ljkovi su i dalje u opticaju, s obzirom na to da sud kada je odlučivao nije uzeo u obzir odredbu o izvršenju kazne Crne Gore. Zakonom je predviđeno da će se molba za izvršenje kazne usvojiti ukoliko su ispunjeni određeni uslovi. Neki od tih uslova su upravo bolničko liječenje, ili post-bolnički oporavak“, objašnjava Marinkov.

Najavljuje da će shodno tome reagovati i iskoristiti sva pravna sredstva koja pruža međunarodni i pravni sistem Crne Gore. Nije precizirao kako će i kada reagovati, ali kaže da će se to vrlo brzo dogoditi.

Komentari (7)

POŠALJI KOMENTAR

Nemanja

Pola Crne Gore je depresivno jer su on i njegovi drugari pokrali sve zivo, sto ljudi zive kako zive, sto nemaju posla ni perspektive.... i sto cemo sad?

Srcka

E greote bas mi ga je zao... nije mi samo jasno sto ga ne hapse kad je vec raspisana potjernica?

Monica Bellucci

Kao da je neki problem sa novcem u tolikim količinaam pronać psihijatra da ti piše da si bolestan,depresivan i nesposoban...Nije ni prvi ni poslednji,ali jeste drugi...