10 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Petak

26.04.

15° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Pritvor za tri Srbijanke: Uhvaćene u Kolašinu, nelegalno prešle granicu

Hronika

Comments 3

Pritvor za tri Srbijanke: Uhvaćene u Kolašinu, nelegalno prešle granicu

Autor: Antena M

  • Viber

Postupajući po operativnim informacijama policija je u Kolašinu kontrolisala putničko motorno vozilo kojim je upravljao A.V. iz Podgorice.

U vozilu su se nalazile još dvije osobe, bezbjednosno interesantno lice Z.B. iz Kolašina te i ženska osoba M.M. koja je dala svoje podatke ali koja kod sebe nije imala identifikaciona dokumenta.

Lica su dovedena u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin radi utvrđivanja identiteta i daljih mjera i radnji iz nadležnosti policije.

Nakon prikupljanja podataka o ženskom licu utvrđeno je da je ona policijskim službenicima saopštila pogrešan identitet, te da se radi o licu T.R. (30) iz Republike Srbije.

"Osim toga, kriminalističkom obradom utvrđeno je da u Kolašinu sa T.R. borave još dvije ženske osobe koje su locirane u jednom ugostiteljskom objektu u ovom gradu, a koje su bile u društvu sa bezbjednosno interesantnim licima D.J. iz Kolašina i N.R. iz Mojkovca.

Ova dva ženska lica su dovedena u službene prostorije Odjeljenja bezbjednosti Kolašin gdje je provjerama utvrđeno da je riječ o J.M. (21) i I.P. (46), obije iz Republike Srbije.

Takođe je utvrđeno da J.M. i I.P. nemaju evidentiran prelaz državne granice, kao ni prijavljen boravak u Crnoj Gori'', navedeno je u saopštenju.

Sa svim navedenim upoznat je nadležni državni tužilac koji se izjasnio da se u radnjama T.R., J.M. i I.P. stiču elementi bića krivičnog djela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

Osumnjičene su lišene slobode i uz krivičnu prijavu privedene nadležnom državnom tužiocu koji je donio rješenje o zadržavanju ovih lica do 72 sata.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

hari

pa cujes ti ovo? bezbjedno iteresanta osoba iz Kolasina,e pa svasta. Samo jos niste rekli pripadaju li Skaljarcima ili Kavcanima

Baba

Vrćite ih zajedno sa koronom! Siti smo i njih i korone!

Giro D Shabo

Svo ovo vrijeme očekujem da se kod tih ubačenih diverzanata pronađe zarazni materijal koji distribuiraju i šire Crnom Gorom.