12 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

24° / 13°

Srijeda

01.05.

21° / 14°

Četvrtak

02.05.

17° / 13°

Petak

03.05.

16° / 11°

Subota

04.05.

15° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ukrao kamion, pa vozio pijan

Hronika

Comments 0

Ukrao kamion, pa vozio pijan

Autor: Antena M

  • Viber

 E.A. (39), iz Rožaja, uhapšen je juče nakon što ga je policija zaustavila dok je vozio ukradni kamion u alkoholisanom stanju, saopštila je Uprava policije.

Policijski službenici Regionalnog Centra bezbjednosti „Sjever“, Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su u saradnji sa službenicima Odjeljenja bezbjednosti Berane, rasvijetlili krivično djelo oduzimanje vozila.

Naime, rožajskoj policiji je prijavljeno da je otuđeno teretno motorno vozilo, inače u vlasništvu jednog privrednog subjekta. 

Odmah nakon prijave službenici Odjeljenja bezbjednosti Rožaje su preduzeli mjere i radnje iz svoje nadležnosti u cilju pronalaska vozila i rasvjetljavanja događaja, te nakon dobijenih operativnih saznanja da je vozilo napustilo teritoriju Rožaja i da je isto otuđeno od strane E.A. iz Rožaja, o tome su obaviješteni službenici Odjeljenja bezbjednosti Berane radi daljeg postupanja.

U mjestu Pešca beranska policija je locirala ovo vozilo istoga dana, zaustavila i kontrolisala lice koje je upravljalo vozilom – E.A. (39) iz Rožaja.

On je i alkotestiran, te je utvrđeno da je upravljao vozilom pod dejstvom alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,18 g/kg. Lišen je slobode i uz prekršajnu prijavu priveden sudiji za prekršaje koji je za ovo lice izrekao kaznu zatvora u trajanju od 31 dan.

O događaju je upoznat i tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Rožajama koji se izjasnio da se u radnjama E.A. stiču elementi krivičnog djela oduzimanje vozila zbog čega je protiv njega podnijeta i krivična prijava.

Predmetno vozilo je vraćeno vlasniku, navodi se u saopštenju Uprave policije.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR