9 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bjelica ponovo na čelu Upravnog odbora UCG

Izvor: foto: fsnk.ucg.ac.me

Društvo

Comments 0

Bjelica ponovo na čelu Upravnog odbora UCG

  • Viber
Upravni odbor Univerziteta Crne Gore oformljen je na danas a profesor Duško Bjelica, redovni profesor UCG, jednoglasno je reizabran za predsjednika.

Pored prof. Bjelice, članovi novokonstituisanog Odbora su prof. dr Gordana Paović-Jeknić, prof. mr Miran Begić, prof. dr Vladimir Pešić, doc. dr Tatjana Dlabač, prof. dr Željko Jaćimović, mr Vellimir Mijušković, predsjednik Privredne komore Crne Gore, dr Milanko Damjanović, mr Martin Ćalasan, Desanka Radojičić, te studenti Sari Arianna Serhatlić, Miloš Vujošević i Mihailo Đukanović.

Upravni odbor će biti kompletiran nakon što Vlada naimenuje još dva svoja predstavnika shodno Zakonu o visokom obrazovanju.

Konstitutivnoj sjednici prisustvovala je i prof. Radmila Vojvodić, rektorka Univerziteta Crne Gore, koja je u svom kratkom obraćanju ovom organu poželjela uspjeh u radu.

„Upravni odbor će i dalje nastojati da donosi odluke koje su u skladu sa misijom Univerziteta Crne Gore da u usaglašenom radu svih svojih jedinica stvara crnogorsko društvo znanja i težnjom da stoji rame uz rame sa razvijenenim evropskim prostorom visokog obrazovanja i naravno u tijesnoj saradnji sa Vladom Crne Gore, kao osnivačem Univerziteta Crne Gore“, kazao je prof. dr Bjelica, navodi se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR