20 °

max 31 ° / min 15 °

Srijeda

15.07.

31° / 15°

Četvrtak

16.07.

32° / 20°

Petak

17.07.

32° / 20°

Subota

18.07.

28° / 21°

Nedjelja

19.07.

30° / 20°

Ponedjeljak

20.07.

33° / 20°

Utorak

21.07.

35° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Atlas grupa: Blokirana sva imovina Duška Kneževića

Ekonomija

Comments 0

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Atlas grupa: Blokirana sva imovina Duška Kneževića

Iz Atlas grupe je saopšteno da je danas nezakonitom odlukom sudije Miroslava Bašovića blokirana sva imovina Atlas Grupe i  Duška Kneževića u Crnoj Gori.

"Smatramo da je riječ o odmazdi nakon što je Knežević, kao predsjednik Atlas Grupe, pokrenuo međunarodnu arbitražu protiv države Crne Gore sa odštetnim zahtjevom od 500 miliona eura. Arbitraža je pokrenuta upravo zbog evidientno nezakonitih odluka o guranju u stečaj IBM i Atlas banke, čime je nanijeta nemjerljiva šteta ne samo osnivačima banaka, neko i građanima - klijentima IBM i Atlas banke, kao i našim inostranim deponentima i poslovnim partnerima", saopšteno je iz Atlas grupe. 

Imovina Atlas Grupe je, kako tvrde pod blokadom iako za godinu niti jedan postupak nije ni približno priveden kraju, kao što niti jedno pošteno ročište nije održano.

"Ne postoji ama baš nikakav pravni osnov za ovu odluku sudije Bašovića, a posljedice će biti veoma teške.Sve se sprovodi na bazi usmenih uputstava, bez činjenica i jasnih pravnih uzroka. Crna Gora je postala besudna zemlja. Atlas Grupa će nastaviti sa međunarodnim tužbama da bi zaštitila sebe i zaposlene", navedeno je, između ostalog u saopštenju Atlas grupe. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR