Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Mojkovac dobija novi trg

| Postavio/la: Milena Aprcović | Izvor: Mojkovačke novine

Mojkovac dobija novi trg Foto: Instagram

Još jedan projekat mojkovačke lokalne samouprave po mjeri modernog evropskog grada ulazi u završnu fazu, objavile su Mojkovačke novine na Instagram nalogu. 

Kako se navodi u objavi Mojkovačkih novina, sadašnji gradski trg definitivno odlazi u zaborav i ovaj grad naredne godine dobija novi. 

"To je dugo bila želja svih Mojkovčana, posebno Mojkovčanki sa otmenom obućom. Neravni i nikad do kraja definisani materijal, vjerovatno namijenjen oblaganju objekata odlazi na deponiju. Zadnje dvije decenije koliko je trajao nekadašnji pokušaj urbanizovanja centra grada popločavanjem, konačno će dobiti svoju završnu fazu, a to je uklanjanje i zamjena prikladnim materijalima.

Idejno rješenje novog Gradskog trga uradio je Srđan Tadić. Uskoro će biti urađena i projektna dokumentacija, a početak radova očekuje se na ljeto naredne godine.

Novi trg će biti inspirativan i upečatljiv turistima, a žiteljima našeg grada nova ili druga "dnevna soba" sa raznolikim dešavanjima, ponudom i prikladnim izgledom", navedeno je u objavi. 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

Ekskluzivna i dugo čekana vijest! Još jedan projekat sadašnje lokalne samouprave po mjeri modernog evropskog grada ulazi u završnu fazu. NOVI TRG DOGODINE !!! Sadašnji gradski trg definitivno odlazi u zaborav! To je dugo bila želja svih Mojkovčana, posebno Mojkovčanki sa otmjenom obućom. Neravni i nikad do kraja definisani materijal, vjerovatno namijenjen oblaganju objekata odlazi na deponiju. Zadnje dvije decenije koliko je trajao nekadašnji pokušaj urbanizovanja centra grada popločavanjem, konačno će dobiti svoju završnu fazu, a to je uklanjanje i zamjena prikladnim materijalima. Idejno rješenje novog Gradskog trga uradio je Srđan Tadić dipl.ing.arh. Uskoro će biti urađena i projektna dokumentacija, a početak radova očekuje se na ljeto naredne godine. Novi trg će biti inspirativan i upečatljiv turistima, a žiteljima našeg grada nova ili druga "dnevna soba" sa raznolikim dešavanjima, ponudom i prikladnim izgledom.

Објава коју дели Mojkovačke Novine (@mojkovackenovine) дана

Ostavi komentar

0/300