15 °

max 19 ° / min 13 °

Utorak

16.04.

19° / 13°

Srijeda

17.04.

15° / 9°

Četvrtak

18.04.

13° / 7°

Petak

19.04.

13° / 7°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 7°

Ponedjeljak

22.04.

13° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Hipoterkarna banka otvorila filijalu na Žabljaku

Ekonomija

Tag Video
Comments 0

Hipoterkarna banka otvorila filijalu na Žabljaku

Izvor: Infobiro

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Hipotekarna banka obilježila je sjajne rezultate uz otvaranje nove, dvadesete poslovnice, u centru Žabljaka. Cijeneći značaj ovog turističkog mjesta, zahtjeve i želje klijenata, a imajući u vidu da je Hipotekarna banka u potpunosti posvećena izgradnji i unapređenju svojih odnosa sa stanovništvom i privredom, otvorena je savremena poslovnica na Žabljaku, saopšteno je iz te banke.

"Poslovnica na Žabljaku nastavak je kontinuiranog unapređenja mreže filijala Hipotekarne banke širom Crne Gore. Savremeniji izgled, funkcionalnost i enterijerska intervencija arhitektonskog studija ANeMA, sa arhitekticom Anjom Žunjić na čelu, usmjereni su ka potrebama klijenata, a tematski su prilagođeni atmosferi nacionalnog parka Durmitor.

Hipotekarna banka kontinuirano ulaže u najnovije bankarske usluge, pa će tako i stanovnici i posjetioci Žabljaka biti u prilici da dobiju najkavlitetniju bankarsku uslugu u autentičnom i modernom ambijentu", navedeno je u saopštenju.

Obraćajući se predstavnicima lokalne samouprave i biznis sektora, Ana Golubović izvršna direktorka za pravne poslove i finansijska tržišta, podsjetila je na izuzetne rezultate na 30.09. sa bilansnom sumom od 559 miliona eura, depozitnim portfoliom 454 miliona i neto dobiti od 7 miliona i 49 hiljada eura. Povodom otvaranja filijale na Žabljaku naglasila je:

„Filijala na Žabljaku predstavlja krunu našeg dobrog poslovanja u 2019. godini. Žabljak sa potencijalom i najavljenim investicijama u narednom periodu, kao jedan od dva planinska centra na sjeveru Crne Gore, predstavlja veliki potencijal. Mi u Hipotekarnoj banci smatramo da našim kvalitetom usluga i proizvodima koje nudimo možemo zadovoljiti potrebe, ne samo lokalnog stanovnistva i investitora, već i svih turista koji posjećuju Žabljak.“

Predsjednik Opštine Žabljak Veselin Vukićević izrazio je posebno zadovoljstvo zbog prisustva otvaranju nove poslovnice Hipotekarne banke na Žabljaku i tom prilikom je naglasio:

„Pored dvije banke koje već postoje na Žabljaku, tu je sada i Hipotekarna banka, što je najbolji pokazatelj pravog puta kojim idemo. Gradimo nove hotela, razvijamo privredne i druge potencijale, tako da sa velikim zadovoljstvom i radošću dočekujem ovaj momenat, kada konstatujemo da i jedna banka takvog kapaciteta kao Hipotekarna banka nalazi interes da upravo na Žabljaku otvori svoju poslovnicu“

Praksa Hipotekarne banke je da kao društveno odgovorna zajednica pomaže lokalno stanovništvo i privredu tako da je ovim povodom napravila vrijednu donaciju u iznosu od tri hiljade eura Gorskoj službi spašavanja Žabljak, navedeno je iz te banke.

Predstavnik Gorske službe, Zoran Vojinović zahvalio je Hipotekarnoj banci na donaciji i podsjetio na značaj takvih priloga za službu koja već trideset godina aktivno učestvuje u svim akcijama spasavanja u Opštini Žabljak i šire.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR