15 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Najznačajniji edukativni sajam u regionu pod pokroviteljstvom Hipotekarne i Podravske banke

Ekonomija

Comments 0

Najznačajniji edukativni sajam u regionu pod pokroviteljstvom Hipotekarne i Podravske banke

Izvor: PROMO

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Uđite u svijet Career Paths-a i uz pomoć renomiranih stručnjaka za karijeru, mudro i promišljeno oblikujte svoju budućnost.

Od početka 2020. tim stručnjaka dostupan je i u kancelariji u Hrvatskoj koja će biti zadužena za čitav region – Dolly Predovic, profesorica na Bocconiju više od 20 godina, Jasmina Bagarić, uspješna hrvatska poduzetnica koja stoji iza brandova Magnolija i Clan store, te Josipa Bagarić, stručnjakinja za ljudske potencijale, koja je radila u Ralph Laurenu u New Yorku, Genevi i Munchenu otvaraju vrata Career Paths-a gdje će, po uzoru na svjetske prakse, mladi dobiti mogućnost da s najboljim svjetskim stručnjacima jasnije definišu gdje žele stići, kojim putem ići i kako pronaći zadovoljstvo u postizanju karijernih ciljeva.

''Dođite na prvi edukativni sajam “CAREER PATHS CONNECTS” koji će se održati 25. januara 2020. u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu i saznajte kako kvalitetno ostvariti svoje profesionalne potencijale. Ovim putem pozivamo vas i na prvi edukativni sajam “CAREER PATHS CONNECTS” koji će se pod pokroviteljstvom Hipotekarne banke iz Podgorice i Podravske banke iz Hrvatske, održati 25. januara 2020. u hotelu Hilton Garden Inn u Zagrebu''- navedeno je u saopštenju.

Od 10:00 do 17:00 sati posjetioci sajma interaktivno će učestvovati  u procesu međusobnog upoznavanja s izlagačima iz cijele Evrope, SAD-a i Azije.

Štandovi brojnih poznatih univerziteta poput italijanskog Bocconija ili španske IE Business School približiće svoja znanja i kriterijume budućim studentima te im samim time olakšati proces upisa na njihove prestižne fakultete.

Takođe, na sajmu će biti prisutne respektabilne ljetne škole i strani internati sa svojim zanimljivim programima za uzrast od  12+, što čini “Career Paths Connects” odličnom prilikom i za mlađe uzraste.

 ''Predviđena je i panel diskusija te predavanja stručnjaka s inspirativnim životnim pričama, poput Tanye Golešić, kanađanke hrvatskog porijekla  koja trenutnoo obavlja funkciju predsjednice modnog mogula Jimmy Choo-a za Sjevernu i Južnu Ameriku, Davora Tomaškovića, predsjednika Uprave Croatia osiguranja te Louise Tingstrom, glavne PR stručnjakinje u UniCredit grupi i partnerke u u londonskoj agenciji za odnose s javnošću. Ovaj sajam odlična je prilika za sve mlade, one koje žele ostati u svojim zemljama, kao i one koji žele ostvariti bogate međunarodne karijere. Pravo je mjesto za povezivanje mladih umova s iskusnim stručnjacima, što je uistinu prekrasna priča o nesebičnom prenošenju znanja na mlade generacije''- dodaje se u saopštenju.

Career Paths osnovan je  2014. u Milanu u Italiji, a tim stručnjaka okupljen pod istim imenom započinje svoje regionalno djelovanje otvaranjem predstavništva u Hrvatskoj. Ovo je izuzetna  prilika da se sve nedoumice, zbunjenost, ali i nesigurnost u odabiru pravog karijernog puta svedu na minimum, uz ovaj individualni i drugačiji pristup profesionalnom životu.

''Pomoć stručnjaka za karijeru najbolje je rješenje za realizaciju velikih želja učenika ali i njihovih roditelja, za definisanje jasne vizije i postavljanje dostižnih ciljeva''- zaključeno je u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR