14 °

max 19 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

19° / 14°

Petak

03.05.

14° / 11°

Subota

04.05.

18° / 10°

Nedjelja

05.05.

20° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

19° / 13°

Utorak

07.05.

20° / 13°

Srijeda

08.05.

22° / 13°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Akcionari EPCG zainteresovani za ulazak u vlasničku strukturu Rudnika

Ekonomija

Comments 0

Akcionari EPCG zainteresovani za ulazak u vlasničku strukturu Rudnika

  • Viber
Skupština akcionara Elektroprivrede (EPCG) donijela je danas odluku na vanrednoj sjednici o izražavanju zainteresovanosti za ulazak u vlasničku strukturu Rudnika uglja Pljevlja.

Iz EPCG je saopšteno da je u cilju postizanja što veće sinergije i optimizacije rada subjekata termoenergetskog sektora u Crnoj Gori, ta kompanija zainteresovana za ulazak u vlasničku strukturu Rudnika uglja kupovinom akcija, čime bi preuzela to preduzeće kao akcionarsko društvo.

“Odbor direktora i menadžment kompanije zaduženi su da, u okviru svojih ovlašćenja, nastave aktivnosti na sagledavanju ponuđene cijene akcija i pripreme materijal za konačno izjašnjenje nadležnih kompanijskih organa”, navodi se u saopštenju.

Iz EPCG su kazali da su na osnovu unaprijed utvrđenog dnevnog reda Skupšine, kojom je predsjedavao izvršni rukovodilac Direkcije za ljudske resurse Ranko Vojinović, donijete odluke o razrješenju postojećih i imenovanju novih članova Odbora direktora.

“Shodno Zakonu o privrednim društvima, Skupština je, po utvrđenom dnevnom redu i u skladu sa Statutom kompanije, razriješila i izabrala nove članove Odbora direktora”, kazali su iz EPCG.

Za članove Odbora direktora izabrani su Đoko Krivokapić, Samir Hodžić, Ljubo Knežević, Ranko Milović, Oreste Bramanti, Massimo Tiberga i Francesco Beccali.

“Na konstitutivnoj sjednici Odbora direktora koja je održana nakon Skupštine, za njegovog predsjednika izabran je Đoko Krivokapić”, zaključuje se u saopštenju.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR