13 °

max 20 ° / min 9 °

Subota

27.04.

20° / 9°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

20° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 13°

Petak

03.05.

19° / 12°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
I sjutra isključenja struje u nekoliko opština

Ekonomija

Comments 0

I sjutra isključenja struje u nekoliko opština

  • Viber
Djelovi više opština biće sjutra po nekoliko sati bez struje zbog ugradnje novih elektronskih brojila i radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

Objekti u kojima budu ugrađivana brojila struju neće imati od osam do 18 sati.

U Baru brojila će dobiti naselja Čeluga, Rena bb, Gvozden brijeg i Ronkula u Kotoru Orahovac.

Zbog planiranih radova u trafostanici Vrela 10, od devet do 15 sati bez struje bez napajanja električnom energijom ostaće ulilce Husinjskih Rudara, Isidore Sekulić i Proleterska.

Od devet do 12 sati će, zbog planiranih u trafostanici Kula Donji Kokoti, bez struje ostati potrošači dijela Donjih Kokota a od devet do 15 sati dio naselja Kuće Rakića.

U Nikšiću, zbog radova na 110 (35) dalekovodu Kličevo-Brezna, od osam do 17 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Glibavca, Rastovca, Gornjeg polja – Kolor Prom, Vidrovana, Vodovod – pumpe, kaptaža Vidrovan, Oraha, Šipačna, Pišteta, Dubrave, Lipove ravni, Jasenovog polja i Prage.

U Budvi zbog planiranih radova u trafostanici Petrovac, od deset do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači gradskog područja Petrovca. Zbog planiranih radova u 35/10 KV trafostanici Buljarica od deset do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Petrovca i Buljarice.

U Kotoru od deset do 14 sati, bez struje ostaće potrošači sa područja Morinj a u Herceg Novom zbog planiranih radova na dalekovodu Kumbor-Zelenika, od devet do deset sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio potrošača sa područja Zelenike koji se napajaju sa ovog dalekovoda.

U Beranama od devet sati i 30 minuta do 15 sati i 30 minuta bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji se napajaju sa ove mreže a u Šavniku od 11 do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Bare, Krnja Jela, Sirovac, Štičije, Seoca, Strug, Malinsko.

Zbog planiranih radova na dalekovodu Uskoci u petak, od devet do 16 sati bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači sa područja Mijakovići, Kovač, Potkovač, Boljanići, Poblaće a u Plavu u istom terminu bez sstruje ostaće potrošači sa područja Komarača, Meteh, Jara.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR