17 °

max 18 ° / min 14 °

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

15° / 11°

Subota

04.05.

19° / 11°

Nedjelja

05.05.

21° / 11°

Ponedjeljak

06.05.

20° / 12°

Utorak

07.05.

19° / 13°

Srijeda

08.05.

18° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Visa Platinum Business metalna kartica- sinonim za prestiž i benefite!

Ekonomija

Comments 0

Visa Platinum Business metalna kartica- sinonim za prestiž i benefite!

Autor: Antena M

  • Viber

Prateći svjetske trendove u kartičarstvu Universal Capital Banka je u saradnji sa kompanijom Visa, globalnim liderom u oblasti digitalnih plaćanja, plasirala Visa Platinum Business metalnu karticu - prvu i jedinstvenu na tržištu Crne Gore,koja sa sobom donosi brojne novitete i pogodnosti.

Došao je taj trenutak kada istinski možete uživati u svim pogodnostima prve metalne kartice u Crnog Gori. Visa Platinum Business kartica kombinuje visoku funkcionalnost sa specijalno osmišljenim benefitima i ekskluzivnim ponudama. Uz to, bićete medju privilegovanima koji će u svom novčaniku imati prvu metalnu karticu na crnogorskom tržistu.

Pored sofisticiranog izgleda i luksuznog dizajna, pogodnosti koje nudi metalna kartica učiniće vaš život mnogo lakšim, a ovu karticu neizostavnim dijelom vaše svakodnevnice.

Prednosti Visa Platinum Business metalne kartice se ogledaju u različitim pogodnostima koje su obezbijedjene u saradnji sa ekskluzivnim partnerima širom svijeta. Jedna od svakako najvažnijih karakteristika je neograničen besplatan pristup Business Lounge Key salonima za klijenta i jednog gosta koji je uključen u ponudu ove kartice, a koji korisnicima koji često putuju obezbjedjuje neograničen broj besplatnih ulazaka u vise od 1200 biznis klubova na aerodromima širom svijeta. Njima je na ovaj način omogućeno korišćenje svih dostupnih usluga koje ti klubovi nude, nezavisno od avio-kompanije i klase njihove avionske karte.

Biti prioritetan i privilegovan je sastavni dio usluge koju pruža Visa Platinum Business kartica, a pored navedenog uz ovu karticu uživaćete u mnogobrojnim pogodnostima kao što su:

  • Visa Business Concierge servis Pruža klijentima personalizovane savjete i usluge,sa ciljem stvaranja najboljeg iskustva.
  • Fast Track International uslugu koja vam štedi vrijeme na aerodromima
  • Putno osiguranje koje se automatski aktivira kada korisnik plati putne troškove
  • Visa Platinum Business Metalnom karticom
  • Specijalne popuste u hotelima
  • Cashback za rezervacije na sajtu Booking.com
  • Program aktuelnih popusta kod partnera u Crnoj Gori
  • Car Rental Discount - SIXT
  • Visa globalni servis korisničke podrške 24/365
  • Specijalnu ponudu za korisnike Visa Platinum Business Metalne kartice 

Klijenti koji žele ovaj proizvod jednostavno posmatraju život kao prekratak da bi pravili kompromise sa svakodnevnim stvarima. Oni žele najprijatnije korisničko iskustvo koje je praćeno najboljim benefitima. Poznavajuci profil naših klijenata, tražili smo pogodnosti koje mogu njima uljepšati putovanja, jer smo znali da je to ono sto im najviše znači. 

Zanimljivo je istaći da je metalna kartica izradjena od Veneer metala koji predstavlja simbol prestiža. Veneer Metalna kartica ima karakteristican metalni dodir i osjecaj, a sadrži 16 grama metala. Zahvaljujuci “hladnom dodiru” metala na svojoj površini, vidljivom metalu na kartičnim ivicama i mehanički graviranim logotipima, prepoznatljiva je po svom dizajnu i definitivno je kartica koja će vas ostaviti bez daha.

“Universal Capital Banka je već prepoznata na tržištu kao banka koja je lider, prije svega u premium segmentu proizvoda i usluga, ali i u inovacijama. Sledeći misiju korporativne grupe u okviru koje poslujemo a koja je posvećena pružanju vrhunske, lične i prilagođene usluge svojim klijentima a istovremeno u stalnom nastojanju da tržište obogaćujemo i usmjeravamo inovativnim proizvodima u saradnji sa Visa kartičnim brendom lansirali smo potpunu novinu na tržištu Crne Gore – prvu platnu karticu Visa Platinum Business izrađenu od metala. Ovaj prestižni proizvod nestrpljivo je očekivan od naših klijenata jer predstavlja potpuno novo korisničko iskustvo tako da je od prvog dana lansiranja ovog proizvoda potražnja premašila sve naše planove. Ovo i ne čudi jer je dovoljno da klijenti samo jednom uzmu u ruke novu metalnu karticu i da iz sjećanja izbrišu sve kartice koje su do sada koristili. Klijenti koji jednom iskuse presiž posjedovanja i korišćenja ove kartice ne pristaju više ni na šta manje od toga. U tom smislu ovim proizvodom Universal Capital Bank nastavlja da postavlja standarde u premium segmentu kao i u dijelu društveno odgovornog poslovanja jer smo ekskluzivno predvidjeli da dio članarine za Visa Platinum Business metalnu karticu banka proslijeđuje za pomoć zajednici kojoj pripadamo na koji način da zajedno sa našim klijentima unapređujemo živote onih kojima je najpotrebnije.”izjavio je Predsjednik Upravnog odbora Universal Capital Banke Milos Pavlovic . 

“Ponosni smo što, zajedno sa Universal Capital Bankom, možemo da omogućimo Visa Platinum Business metalnu karticu, jedinstvenu na tržištu Crne Gore. Pored svog prestižnog izgleda ova kartica je i ekološki pozitivno rešenje čime svi zajedno pokazujemo svoju odgovornost prema životnoj sredini u kojoj živimo i radimo. Visa Platinum Business kartica nudi niz jedinstvenih pogodnosti koje će vam olakšati svakodnevne obaveze ali i doneti neke nove prilike za uživanje uz specijalne popuste i atraktivne ponude, “ izjavila je Ana Drašković  potpredsednica i generalna direktorka za region jugoistočne Evrope u kompaniji Visa. 

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR