10 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

15° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 4°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 7°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

13° / 9°

Četvrtak

25.04.

16° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Novi sajt NKT: Sve o koronavirusu u Crnoj Gori na jednom mjestu!

KORONAVIRUS

Tag Gallery
Comments 1

Novi sajt NKT: Sve o koronavirusu u Crnoj Gori na jednom mjestu!

Autor: Antena M

  • Viber

Nacionalno koordinaciono tijelo kreiralo je novi sajt www.coronainfocg.me  na kojem su dostupne sve informacije o koronavirusu na teritoriji Crne Gore.

Osim broja inficiranih, preminulih i izliječenih pacijenata, koji su i grafički prikazani, u realnom vremenu ažurira se i prikazuje i broj pacijenata koji su pod zdravstvenim nadzorom, a može se vidjeti i koje opštine su zahvaćene.

Grafički je prikazan i broj oboljelih, odnosno način inficiranja, ali i starosna dob kao i pol.

Osim toga, građani mogu pratiti uplate na račun NKT, kao i koliko je do sada novca prikupljeno.

Osim toga, sada i građani koji žele mogu donirati putem sajta uz samo nekoliko klikova.

Takođe, dostupne su i vijesti, linkovi konferencija za medije i sve aktuelnosti u vezi sa COVID19 u Crnoj Gori, kao i sve mjere donešene do sada u cilju suzbijanja širenja epidemije.

Građanima su, na pomenutom sajtu, dostupne i sve elektronske usluge, od zakazivanja pregleda, prijave formulara za povratak iz inostranstva, online nastava...

Sajt je urađen u saradnji Nacionalnog koordinacionog tijela, Ministarstva javne uprave i studija Fleka.

''Zahvaljujemo kompaniji CKB banka koja je prihvatila poziv Ministarstva javne uprave da uplate na ovaj način oslobodi plaćanja provizije, te i  na ovaj način pomogne državi Crnoj Gori i njenim građanima.

U cilju pravovremene informisanosti, putem sajta www.coronainfocg.me omogućeno je i live praćenje konferencija za medije Nacionalnog koordinacionog tima i Instituta za javno zdravlje.

Ovom prilikom pozivamo stručnjake iz svih sfera društva da stručnim tekstovima i preporukama doprinesu boljoj informisanosti građani i što boljem odgovoru na izazove koje donosi epidemiološka situacija. Svi zainteresovani  priloge mogu dostaviti putem maila: [email protected]'', saopšteno je iz MJU.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Mila

Molim za pojasnjenje. Kao mama dvoje male djece od 2 i 3 godine danas sam zatecena Naredbom kako rekose iz jendog ugostiteljakog objekta da samo dvije sjedi za jednim stolom. Molim za potvrdu tacnosti takve besmislice. Unaprijed zahvalna.