11 °

max 15 ° / min 6 °

Petak

19.04.

15° / 6°

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

10° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 8°

Utorak

23.04.

12° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

14° / 9°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Politika zaštite privatnosti

O nama

Comments 1

Politika zaštite privatnosti

Autor: Mirjana Dragaš

  • Viber

Ova Politika privatnosti služi da Vam objasni koje podatke prikupljamo o Vama, kako koristimo te podatke, sa kim ih dijelimo i kako ih štitimo, kao i da Vam pružimo sve druge bitne informacije u vezi sa Vašim ličnim podacima, a u pogledu korišćenja Antena M portala i mobilne aplikacije.

Ova Politika privatnosti odnosi se na zaštitu ličnih podataka, a sve u cilju usklađivanja sa Opštom uredbom o zaštiti podataka o ličnosti (GDPR).

KOJE LIČNE PODATKE O VAMA PRIKUPLJAMO

Lični podaci koje prikupljamo su svi podaci koje nam ostavljate prilikom posjete web sajta i mobilne aplikacije kao i komentar, ukoliko ste poslali.

U KOJE SVRHE LIČNE PODATKE PRIKUPLJAMO I OBRAĐUJEMO

Sve navedene lične podatke o Vama prikupljamo isključivo u svrhu obrade Vaših komentara na web sajtu i mobilnoj aplikaciji.

Takođe, Vaše lične podatke možemo obrađivati u slučaju eventualnih zloupotreba naloga kao i njihovog sprječavanja. Vaše Lične podatke možemo otkriti ili podijeliti sa određenim državnim organima, ako se to od nas zahtijeva na osnovu zakona.

akođe, možemo ih otkriti na osnovu pisane, sudske ili druge odluke državnog organa kojom se na osnovu relevantnih propisa može omogućiti uvid u Lične podatke.

OBRAĐIVAČI PODATAKA

Kako bismo Vam omogućili neometano korišćenje sajta i mobilne aplikacije mi sarađujemo sa pojedinim poslovnim partnerima. Partnere biramo na osnovu toga da li pružaju dovoljan nivo garancije u vezi zaštite ličnih podataka.

KOJE TEHNIČKE I ORGANIZACIONE MJERE KORISTIMO DA BISMO ZAŠTITILI VAŠE LIČNE PODATKE

Sve lične podatke koje sakupljamo o Vama čuvamo i obrađujemo u skladu sa zahtjevima iz GDPR-a, kao i sa relevantnim industrijskim standardima.

Preduzimamo sve neophodne mjere kako bi zaštitili Vaše lične podatke od gubitka, zloupotrebe i neautorizovanog pristupa.

Svi Vaši lični podaci pohranjeni su na serverima kojima pristup ima ograničen broj autorizovanih ljudi.

KONTAKT PODACI

Sva pitanja kao i zahtjeve u vezi sa vašim podacima možete postaviti na sljedeću e-mail adresu: [email protected].

PRELAZNE I ZAVRŠNE ODREDBE

AntenaM zadržava pravo da promijeni ili modifikuje ovu Politiku. O važnim promjenama i dopunama AntenaM može obavijestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na portalu.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Anđelija Vesna Ćosović

Sada sam pogledala Živu istinu sa gostom iz BG, Markovićem. Želim da Šukoviću čestitam na odličnoj emisiji. Žargonski rečeno "slomio si ga". Pobrao si sve moje simpatije. Samo tako nastavi. Puno pozdrava.