Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

Pogledajte fotografije: Podgorica u prazničnim bojama

| Postavio/la: Marija Mitrović

Pogledajte fotografije: Podgorica u prazničnim bojama

Ulice Podgorice u znaku su predstojećih praznika. 

Novogodišnji pazar na Trgu, ali i bogata dekoracija na ulicama glavnog grada, šire prazničnu euforiju.

Kako je ranije saopšteno iz PG biroa, ove godine iz budžeta Grada opredijeljeno je 100.000 eura za nabavku novih dekorativnih ukrasa, kojim će biti zamijenjen određeni broj starih i dotrajalih koji više nijesu u funkciji.

"Od izdvojenog novca, po okončanju tenderske procedure, nabavljene su 22 samostojeće LED novogodišnje figure u 3D formatu sa motivima kugle, zvijezde, šišarke, poklon paketa, vazdušnog balona, irvasa, te 20 komada LED svijetlećih nizova, kao i 18 LED reflektora koji u sebi imaju mogućnost stalnog mijenjanja boja, što će doprinijeti stvaranju prave praznične atmosfere u našem gradu", saopšteno je ranije iz PG Biroa.

"Glavni grad i nadležna gradska preduzeća ulažu sve napore da se za vrijeme novogodišnjih praznika građani i posjetioci Podgorice osjete prazničnu atmosferu kakvu im nude veliki evropski gradovi. Prekrasne dekoracije, prijatna atmosfera koja odiše prazničnim duhom, uz veliki broj dešavanja na glavnom gradskom trgu, to je ono što nas već od početka decembra očekuje u glavnom gradu", ranije je saopšteno iz PG biroa.

Kako je ranije saopšteno, Gradsko preduzeće Komunalne usluge, bez obzira na vremenske prilike, uložilo je sve napore da se novogodišnji ukrasi u užem dijelu grada postave do početka Pazara, odnosno 6. decembra, a kićenje cijelog grada najkasnije uoči Dana oslobođenja Podgorice – 19. decembra.

Ostavi komentar

0/300