25 °

max 36 ° / min 21 °

Subota

11.07.

36° / 21°

Nedjelja

12.07.

35° / 22°

Ponedjeljak

13.07.

31° / 22°

Utorak

14.07.

32° / 18°

Srijeda

15.07.

32° / 20°

Četvrtak

16.07.

32° / 20°

Petak

17.07.

33° / 21°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Komunalna policija: Podgoričani, poštujte red

Podgorica

Tag Video
Comments 1

Autor: Antena M

  • Viber

Komunalna policija: Podgoričani, poštujte red

Pripadnici Komunalne policije dio su sistema Glavnog grada koji svoje redovne aktivnosti, svakodnevno obavljaju na terenu brinući se o održavanju komunalnog reda u Podgorici.

U sklopu svojih nadležnosti, osim redovnih poslova, pripadnici Komunalne policije su tokom perioda pandemije koronavirusom, bili i dio tima koji je radio na očuvanju zdravlja građana, te su izdavali mjere upozorenja sugrađanima usljed nepoštovanja socijalne distance ili nenošenja maski tokom boravka u zatvorenim prostorima.

Darko Bajčeta u Komunalnoj policiji radi 13 godina, služeći gradu i građanima tako što obezbjeđuje da se dosljedno poštuju zakoni i gradski propisi o komunalnom redu.

Dragana Popović dio je kolektiva Komunalne policije i ističe da ona i njene kolege reaguju odmah po prijavi građana, a da se naši sugrađani najčešće žale na buku u ugostiteljskim objektima, nepoštovanje kućnog reda, kao i nepropisno držanje kućnih ljubimaca.

“Ovom prilikom bih poručila građanima da poštuju komunalni red, a da nepravilnosti mogu prijaviti Komunalnoj policiji. Mi ćemo, kao i uvijek, na teren izaći u najkraćem roku i preduzeti sve mjere i radnje koje su iz naše nadležnosti. Ukoliko se za to ne steknu uslovi, obavijestićemo nadležnu službu i drugi organi će preduzeti mjere i radnje iz njihove nadležnosti”, ističe ona.

Posao komunalnog policajca je odgovoran i zahtjevan, ali je cilj jasan, neophodno je obezbijediti nesmetan rad gradskih organa i očuvanje gradskih dobara, kao i omogućiti građanima da imaju svoj red i mir i da žive u čistom i uređenom gradu.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Podrumar

zaradite platu vidite li kako bahati sugradjani parkiraju svoje ljubimce dje im padne na pamet kamere na semfore i eto pun budzet