8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Fitnes dani Podgorice otvoreni na Trgu nezavisnosti

Podgorica

Tag Video
Comments 0

Fitnes dani Podgorice otvoreni na Trgu nezavisnosti

Autor: Antena M

  • Viber

Prva manifestacija  Fitnes dani Podgorice otvorena je večeras na Trgu nezavisnosti uz prisustvo velikog broja ljubitelja sporta i rekreacije.

Sekretarijat za kulturu i sport Glavnog grada je u saradnji sa fitnes centrima iz Podgorice, uz podršku njihovih licenciranih trenera, odlučio da tokom ovog ljeta na nekoliko lokacija organizuje treninge na otvorenom, koji će biti besplatni za sve sugrađane.

Sekretarka za kulturu i sport Ana Medigović je izrazila zadovoljstvo što će i Fitnes dani Podgorice naći veoma važno mjesto u nizu manifestacija koje Sekretarijat organizuje tokom godine.

” U narednih dva mjeseca svi zainteresovani građani će moći da besplatno treniraju na otvorenom uz pomoć licenciranih trenera, naših partnera fitnes centara i to na četiri lokacije u gradu. To su Avanturistički park Gorica, vrh brda Gorica, Njegošev park i park na Kruševcu”, istakla je Medigović.

Ona je dodala da je ovo idealan način da Glavni grad promoviše zdrave stilove života i oživljavanje podgoričkih parkova.

“Cilj ove manifestacije je promovisanje zdravih stilova života na otvorenom i oživljavanje naših prelijepih parkova. Pozivam sve zainteresovane da uzmu učešće svakog četvrtka u 19h gdje ih čekaju licencirani treneri”, zaključila je Medigović.

Partneri na ovom projektu su: Bemax arena gym, Star fitness, Haydana’s fitness and health, Fitness studio Xenia, Fitness club Soko gym, Sportsko rekreativno društvo PG sport, Sportsko rekreativno društvo Podgorica, voda Suza i Proteini.si.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR