Pređi na sadržaj stranice
Uživo/Online Uživo
Vremenska prognoza

DPS: Demokrate na mukama

| Postavio/la: Jelena Ćetković

DPS: Demokrate na mukama

Nakon što su Demokrate poručile da je politika DPS-a u Pljevljima doživjela potpuni fijasko, oglasili su se iz OO DPS Pljevlja. 

"Uzrok pojačane nervoze koju imamo priliku poslednjih dana da uočimo kod Demokrata je gubitak jedne za drugom opština u kojima su udomili svoje rođake, kumove i partijske poslušnike. Ruše im se biznis planovi koje bi da sprovode sa svojim novim partnerima, nestaje iluzija o pobjedama jer svakim danom stiže ih  novi poraz", poručeno je iz DPS-a

"Ipak, svoje duševne boli neka ne liječe na Pljevljima i Pljevljacima. Svako ko živi u ovom gradu zna koliko je naša partija doprinijela poboljšanju života građana. Za razliku od njih koji samo znaju da kritikuju i umišljaju, građani znaju i vide koliko se radilo i radi u Plevljima. Dom kulture, Dom za stare, gradski kolektor, kilometri ulica u gradu, sportski tereni, glavna ulica samo su neki od projekata koje je vlast u Pljevljima realizovala. Ako dodamo i završetak radova na izgradnji puta Pljevlja - Bijelo Polje, početak radova na putu Pljevlja - Metaljka i niz drugih projekata onda je jasna nervoza  današnjih Demokrata a dojučerašnjih ljutih Mandićevih jurišnika", navedeno je u saopštenju. 

Iz DPS poručuju Demokratama:

 "Ostavite se Pljevalja, jer vas veće muke muče. Bolje da se zabrinete oko Budve i Budvana, jer kako ste krenuli, blokiraćete rad još jedne opštine koja živi od turizma u sred turističke sezone, kao što ste već billi uradili u Kotoru".

Ostavi komentar

0/300