2 °

max 12 ° / min 1 °

Subota

29.02.

12° / 1°

Nedjelja

01.03.

11° / 3°

Ponedjeljak

02.03.

16° / 11°

Utorak

03.03.

14° / 11°

Srijeda

04.03.

13° / 11°

Četvrtak

05.03.

15° / 8°

Petak

06.03.

13° / 8°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Bogavac: DPS bi podmetanjem za zaustavi vlast u Beranama, SNP radi sve da život u gradu bude bolji

Politika

Comments 0

Autor: Lejla Hadžimuhović

  • Viber

Bogavac: DPS bi podmetanjem za zaustavi vlast u Beranama, SNP radi sve da život u gradu bude bolji

Predsjednik beranskog obora SNP-a Tihomir Bogavac, reagovao je na objave sa društvenih mreža i pojedinih medija, o lošem odnosu Komunalnog preduzeća prema psima lutalicama.

On je poručio da će lokalna vlast u Beranama nastaviti sa radovima kako bi ukupan ambijent za život u tom gradu bio ljepši i ugodniji.

"Kao ozbiljna partija, nismo reagovali na ishitrena i politikanska saopštenja DPS-a i njihovih satelita, već smo sačekali da čujemo i drugu stranu, pa nakon konferencije za novinare direktora tog preduzeća, gospodina Sava Vučetića i razobličavanja političke pozadine ove afere, OO SNP Berane je još čvršći u stavu da menadžment ovog preduzeća na čelu sa direktorom Vučetićem, posluje odgovorno, savjesno i u skladu sa zakonom i zakonskim propisima koji pokrivaju ovu oblast ali i druge poslove koji su u njihovoj ingerenciji", rekao je on. 

To, kako je kazao, svakodnevno potvrđuju i građani koji nijesu zaboravili deponije oko svakog kontejnera i ćoška zgrada kada je prijetila opasnost od zaraze, a koju nam je u nasledstvo ostavila predhodna, DPS vlast.

"Ne zaboravljaju građani ni ogroman broj pasa lutalica na našim ulicama, iz DPS perioda, koji su ugrožavali bezbjednost djece i građana. Prepoznali su to Beranci pa su ih poslali u političku prošlost, a ovo preduzeće nastavlja da radi ozbiljan posao i proširuje svoje djelatnosti u veoma teškoj finansijskoj situaciji koju su im iz DPS-a ostavili kao teret.

Razumijemo vaš žal za vlašću ali i prepoznajemo dobro poznat rukopis koji stoji iza štampanja i lijepljenja plakata sa lažnom sadržinom", rekao je Bogavac.

On je dodao kako je u DPS-u i sve lažno.

"Lažna im je ljubav prema državi, himni, crkvi, zastavi, lažna im je i briga o životinjama, a nažalost i o ljudima. Stvaran im je samo interes, a to se može vidjeti ovih dana iz afere o dodjeli stambenih kredita po povlašćenim uslovima za funkcionere raznih ministarstava iz redova DPS-a i njihovih profiterskih i u aferama ogrezlim satelitima SD-u i BS.

Zar nije bilo bolje da su ti krediti podijeljeni penzionerima i drugim našim građanima, koji zbog vaše višedecenijske pogubne politike nijesu uspjeli da riješe stambeno pitanje do dana današnjeg? Sramno da sramnije ne može biti. Odgovorite, vi gospodo, na ovo pitanje i ne smišljajte afere u vašim mračnim krugovima jer izvor svih afera u Crnoj Gori je kod vas i vaših poslušnih satelita", zaključio je on.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR