12 °

max 15 ° / min 7 °

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

22° / 13°

Četvrtak

02.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Odgovor DPS-a: Abazović još „zelen“ da dijeli lekcije

Politika

Comments 0

Odgovor DPS-a: Abazović još „zelen“ da dijeli lekcije

Autor: Jelena Ćetković

  • Viber

Iznenađujuće je da poslanik-bojkotnik, Dritan Abazović, prilično loše poznaje situaciju u svom rodnom gradu, ocijenio je Sead Osmanović, predsjednik Opštinskog odbora DPS Ulcinj, reagujući na današnju izjavu predsjednika URA-e. 

"Ne znamo da li je neznaven i neobavješten, ili politikant  koji plasiranjem neistina pokušava da manipuliše javnošću napadajući Vojsku Crne Gore, Vladu i Premijera", kazao je Osmanović.

Da je, kako navodi bar malo upućen, "odnosno da je političar a ne politikant,  Abazović bi znao da  je Vojska Crne Gore zaslužna što je Valdanos ostao jedan od bisera našeg  primorja i što danas taj prostor predstavlja najozbiljniji razvojni potencijal Ulcinja, koji će lokalna koalicija, na čelu sa DPS-om, umjeti da valorizuje na pravi način".

"Zahvaljujući razvojnoj politici i viziji koju ima rukovodstvo naše partije i države uspjeli smo da napravimo najelitnije turističke destinacije na Mediteranu. Tako našu obalu sada krase: Porto Montenegro, Lustica  Bay, Porto Novi... Ne sumnjamo da će i Valdanos uskoro postati novi biser u bogatoj ponudi Crne Gore. Umjesto da pohvali rad ministarstva i Vlade, zbog  očuvanja Solane i dalje valorizacije ulcinjskog potencijala, "zaštitnik" zelenih se bavi sitnim političkim podmetanjima".

Osmanović tvrdi da Abazović i sam  svjestan da je premijer Marković u pravu kad kaže da Vojska nikako  ne može da ugrozi Sinjajevinu kao što nije ni Valdanos, ni Kumbor, ni Lušticu...

"I dok dokoni Abazović sanja prelaznu Vladu, kako bi bar spasao nepostojeću stranku i spasao se i formalnog odlaska sa političke scene,  Premijer mu je po ko zna koji put razbio iluzije. Na vlast se dolazi voljom građana, a ne pritiscima, ucjenama i hibridnim medijskim djelovanjima.

Zbog toga poručujemo Dritanu Abazoviću, da prije nego sto pokuša kritikovati i ocjenjivati druge, počne  od sopstvenog  dvorišta, dakle, od svojih političkih odluka i partijskih lutanja. Da izračuna koliko je novca uzeo iz državnog budžeta za tri godine, a da nije privirio u zgradu Skupštine, gdje bi trebalo da taj uzeti novac i zaradi. Ipak je gospodin Abazović, sa svojih 2,5% glasača, još uvijek previše „zelen“ da dijeli lekcije bilo kome, a ponajmanje premijeru Markoviću i DPS-u".

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR