17 °

max 17 ° / min 8 °

Srijeda

24.04.

17° / 8°

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 11°

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Ambasadori danas sa Darmanovićem kod Markovića

Politika

Comments 2

Ambasadori danas sa Darmanovićem kod Markovića

Izvor: Pobjeda

Autor: Marija Mitrović

  • Viber

Trojica crnogorskih ambasadora Miodrag Vlahović, Nebojša Kaluđerović i Željko Perović, koji su platili kaznu izrečenu za govor mržnje suspendovanoj službenici Ministarstva vanjskih poslova (MVP) Mirni Nikčević, razgovaraće danas sa ministrom vanjskih poslova Srđanom Darmanovićem u kabinetu premijera Duška Markovića, saznaje Pobjeda.

Ambasadorima je iz Ministarstva vanjskih poslova (MVP) ranije ove nedelje stigao zvaničan poziv na razgovor. Kako su naveli iz MVP, nakon razgovora sa njima odlučiće o daljim koracima, u skladu sa uobičajenom praksom i Zakonom o vanjskim poslovima.

Podsjećamo, ambasadori koji su odlučili da plate kaznu Mirni Nikčević, kazali su, u zajedničkoj izjavi, da “neki od razloga zbog kojih smo odlučili da pomognu samohranoj majci Mirni Nikčević ne iziskuju, u normalnom svijetu, potrebu za posebnim objašnjenjem”.

Iz MVP su naveli i da izrečeni stavovi tri ambasadora nijesu bili predmet konsultacija u okviru tog resora, što je, kako su naveli, suprotno dobroj praksi i svim poznatim uzusima svake ozbiljne, profesionalne i odgovorne diplomatije.

Komentari (2)

POŠALJI KOMENTAR

Izbjeglica

Ova tri "disidenta" ce ostati za Riplija, da ih prozivaju i mozda kazne jer brane svoju drzavu i naciju. U svojoj drzavi.

O Lima

Zena zbog privatne prepiske, neko ko brani svoju domovinu, ostade bez posla i jos kaznjena od Suda. Na drugoj strani, oni koji svakodnevno ruse CG, predvodjeni raznim svjestenicima i pojedinim funkcionerima, uzivaju sve privilegije u drzavi koju unistavaju. Rusenje CG je i prijedlog izmjene Zakona o drzavnim simbolima. Najbolje sve nas iskrene Crnogorce išćerajte iz drzave, jer mi imamo najmanje prava u nasoj domovini!