15 °

max 15 ° / min 8 °

Četvrtak

25.04.

15° / 8°

Petak

26.04.

15° / 7°

Subota

27.04.

19° / 10°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 14°

Srijeda

01.05.

22° / 14°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SD: Solidarnost, a ne ekstra profit

Politika

Comments 3

SD: Solidarnost, a ne ekstra profit

Autor: Antena M

  • Viber

Socijaldemokrate pozivaju inspekcijske organe da iskontrolišu apoteke i provjere potencijalne nepravilnosti u formiranju cijena, odnosno njihovog povećanja.

"Takođe, pozivamo ministarstvo zdravlja da raskine ugovor sa svim apotekama u kojima se utvrdi eventualna nepravilnost, kao i da imena takvih apoteka budu dostupna javnosti.

Još jednom apelujemo na sve koji učestvuju u lancu nabavke i prodaje svega onoga što se prodaje u apotekama, da ne koriste ovu situaciju za sticanje ekstra profita, kao i da koriguju marže kako ne bi došlo do povećanja cijena onih proizvoda kod kojih je došlo do povećanja proizvodne cijene usljed nestašice uslovljene situacijom u vezi korona virusa" navosi se u saopštenju koje potpisuje Boris Mugoša.

Komentari (3)

POŠALJI KOMENTAR

Realista

Svaka cast, SD je partija koja brine o svim gradjanima Crne Gore!

Krsto

Podlo podmećeš, Đavole. Nijesi glup da ne vidiš da se vijesti u rubrikama redaju hronološki. I da je saopstenje SD u Politici, a SDP u Društvu. Niko ti ne brani da slaviš lik i djelo Ranka Krivokapića, ali je prljavo da podmećeš Anteni. Dovoljno on to radi kad ode u Načisto.

Djavo iz gresa

Skoto 24 sata drzite ovu vijest na naslovnij strani pilitike. Mnogo bolje i ljudskije saopstenje rivala ove stranke SDP-a i onog malog Zekovica ste munjevito skinuli, ne znam da li se zadrzali 15 minuta. Zar mislite da mi posjetiovi ne primjecujemo takve stvari?