8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Prelević: Izgraditi državne stanove za mlade

Politika

Tag Video
Comments 0

Prelević: Izgraditi državne stanove za mlade

Autor: Antena M

  • Viber

Socijaldemokrate će se zalagati za gradnju državnih stanova koji bi se mladima davali na korišćenje uz povlašćenu kiriju, ili bi im se omogućila kupovina stana po povoljnim uslovima, kao podsticajna mjera na putu osamostaljivanja i rješavanja životnih pitanja. To je saopštio danas Aleksa Prelević, kandidat na listi Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Mi odlučujemo DOSLJEDNO“, prestavljajući program SD-a.

“Zalagaćemo se za afirmisanje mladih sportista koji postižu odlične rezultate i pokazuju izražen potencijal za bavljenje sportom, kao i za kreiranje kampanje kojom bi se uticalo na razvoj sporta i rekreacije kod mladih, počev od predškolskog uzrasta”, poručio je on.
 
On je istakao da je osim obrazovanja i zapošljavanja nužno da mladi budu integrisani u sistem odlučivanja i da njihov društveni aktivizam ima konkretne rezultate u pitanjima koja ih se direktno tiču. 

“Mladi hoće da se pitaju, a ne figuriraju. Mladost i energija koju mladi imaju ne može se zamijeniti niti nadomjestiti bilo čime, niti bi trebalo. Tu energiju potrebno je samo usmjeriti na konstruktivne stvari i to tako što ćemo mladima dati priliku da osjete da se zaista pitaju i da zaista odlučuju”, istakao je Prelević.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR