8 °

max 16 ° / min 7 °

Petak

26.04.

16° / 7°

Subota

27.04.

19° / 9°

Nedjelja

28.04.

22° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 15°

Utorak

30.04.

25° / 15°

Srijeda

01.05.

23° / 17°

Četvrtak

02.05.

23° / 15°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Konatar: Đukanović što prije da predloži Krivokapića za mandatara

Politika

Comments 5

Konatar: Đukanović što prije da predloži Krivokapića za mandatara

Autor: Antena M

  • Viber

Crnogorski predsjednik Milo Đukanović trebalo bi bez odugovlačenja da mandat premijera da Zdravku Krivokapiću, jer je sve jasno, poručili su koalicije „Crno na bijelo“.

Predsjednik poslaničkog kluba Miloš Konatar je podsjetio da su većina poslanika Skupštine Crne Gore svojim potpisima podržali da mandatar nove Vlade bude Krivokapić.

„Ne bi bilo dobro da predsjednik države odugovlači stvari i čeka krajnji rok jer imamo potpuno čistu i jasnu situaciju“, ocijenio je Konatar.

On kaže da se Crna Gora u mnogim oblastima suočava sa „kompleksnim stanjem“.

„Državni dug dostiže 90 odsto BDP-a dok je zdravstvena situacija sa koronavirusom sve složenija i potrebni su potpuno legitimni nadležni organi koji će se uhvatiti u koštac sa ovim problemima. Što prije, tim bolje jer Crna Gora nema vremena za čekanje“, upozorio je Konatar.

On smatra da je navodni osjećaj patriotizma i test demokratije Mila Đukanovića sada na testu kojeg ne može eskivirati pred domaćom i inostranom javnošću.

„Ukoliko mu je stalo do države i građana, a što je u bezbroju situacija pokazao da nije, neće opstruirati proces već će i prije krajnjeg zakonskog roka predložiti mandatara. Svako protivljenje i opstruiranje demokratskih procesa samo mogu dodatnu srozati njegov ugled“, ocijenio je Konatar.

Komentari (5)

POŠALJI KOMENTAR

Eagles

URI se žuri jer su na kredit dobili pobjedu.Mentori traze nayad $ uložene u kampanju, koje će buduća koalicija vraćat iz Budzeta Crne Gore, gradjani MNE da znate.

Šćepan

Tako je, što prije! Može teret saradnje sa “neozbiljnim ljudima” narasti! Može se donijeti sporazum da svako jutro prije ulaska u Vladu morate nekog popa ljubiti u ruku. Mogu početi da Vas zovu Vaši glasači... Mogu napraviti dil sa manjinama i odmah Vas škartirati. Svašta može, a vi nemate nikakvu kontrolu..., Volimo te Crna Goro!

maesrtro

Samo mu ti naredi, ja mislim polomiće se da ti učini što prije. Śedi mali i benavi mnogo.