6 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić: Ne treba da slavimo 9. maj već 23. i 24. septembar

Izvor: Screenshot

Politika

Comments 34

Krivokapić: Ne treba da slavimo 9. maj već 23. i 24. septembar

Izvor: Pobjeda

Autor: Antena M

  • Viber

"Jučerašnji i današnji dan je dan pobjede i mi više ne treba da slavimo 9. maj nego 23. i 24. septembar jer se desila nova pobjeda. Ta nova pobjeda treba da udahne novi duh čitavoj Crne Gori da mi jednom prestanemo da se svađamo, nadgornjavamo nego da budemo u takmičenju ko je bolji domaćin. Ako ima boljeg domaćina od Bata Carevića treba da kaže - ,,Ja sam bolji”. To je mjera koju mi imamo u tom čuvenom crnogorskom poređenju: Ja prvi, ti do mene. Ne. Treba da bude: Ja bolji, a ti budi bolji od mene. To je mjera kojom svi moramo da krenemo", kazao je Zdravko Krivokapić, kandidat za mandatara.

To se čuje u video zapisu sa skupa u poslovnom objektu nakon izbora novog predsjednika opštine Budva, na kojem je Krivokapić u društvu kontroverznog biznismena Dake Davidovića, ambasadora Srbije u Crnoj Gori Vladimira Božovića i više istaknutih opštinskih funkcionera Demokratskog fronta u Budvi.

Na kraju govora, Krivokapić je Careviću, u ime prijatelja manastira Stanjevića, uručio ikonu Bogorodice.

"Imam tu čast I zadovoljstvo, u ime prijatelja manastira Stanjevići, da gospodinu Batu Careviću uručimo ikonu umiljenja. Pogledajte taj lik Presvete Bogorodice koja u naručju drži našeg Gospoda Isusa Hrista. I ne zove se slučajno umiljenje jer je dato na jednoj pozadini koja je stara više od 150 godina. To je ta tradicija koju mi želimo da vratimo Crnoj Gori", rekao je Krivikapić.

Uručujući poklon Careviću, kandidat za mandatara je istakao da je Majka Presveta Bogorodica zagrilila čitavu Crnu Goru i nije dozvolila da zlo nadvlada dobro.

"Ako se ne budemo okrenuli do kraja vjeri, onda sve što smo uradili je malo. Mi prvo treba da svjedočimo vjeru, pa sve drugo", zaključio je Krivokapić.

Komentari (34)

POŠALJI KOMENTAR

V.P.

Nije mi jasno zašto čovjeka zovu "rukoljub" kada je, što se na snimku zbog koga je i dobio to ime, jasno vidi da je poljubio stopala - noge izvjesnome Ristu Radoviću ratnom zločincu i huškaču, a poznatijem pod imenom Amfilohije - vuk u jagnjećoj koži. Dakle, ovaj čovjek je de facto - NOGOLJUB!

Valter

Ovaj Rukoljub i Demonizator (bager master) su mi uljepsali vikend. Nista su Nadrealisti. Ovi ljudi imaju buducnost. U cirkusu.