4 °

max 8 ° / min 1 °

Petak

15.01.

8° / 1°

Subota

16.01.

3° / -2°

Nedjelja

17.01.

2° / -3°

Ponedjeljak

18.01.

3° / -5°

Utorak

19.01.

7° / -5°

Srijeda

20.01.

6° / -2°

Četvrtak

21.01.

8° / 2°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Reagovali Mandić i Knežević: Neće tajkuni ukrasti narodnu volju i sastavljati vladu

Izvor: Facebook DF

Politika

Comments 19

Autor: Antena M

  • Viber

Reagovali Mandić i Knežević: Neće tajkuni ukrasti narodnu volju i sastavljati vladu

Povodom objave Vijesti da su se lideri DF-a Andrija Mandić i Milan Knežević sasttali sa mandatarom Zdravkom Krivokapićem, a gdje im je on saopštio da ih ne želi u Vladi, reagovali su Mandić i Knežević.

Knežević je naveo da nikakvog sastanka nije bilo, te da krivokapića nije vidio 15 dana.

"Brutalna je laž i podmetačina Druge familije koja okupljena oko koncerna Vijesti sve vise liči na Prvu familiju, da sam imao bilo kakav sastanak i razgovor sa Zdravkom Krivokapićem, a kamoli da mi je saopštio da ne računa na mene u budućoj vladi.  Sa Zdravkom Krivokapićem se nisam vidio duže od 15 dana, niti sam imao bilo kakve razgovore na ovu temu. Ovo im je “istina” kao i kad su Vijesti saopstili da sam pod Ostrogom tražio od mitropolita Amfilohija da napusti tron Svetog Petra i ode u penziju", saopštio je Knežević.

Nakon njega reagovanje je stiglo i od Mandića. On međutim, ne demantuje da se sastao sa Krivokapićem, a prema nezvaničnim saznanjima Antene M, Mandić se sastao sa Krivokapićem, koji mu je saopštio da mjesta u Vladi za njega nema. Kako saznajemo, susret nije završio pomirljivim tonovima.

U reagovanju Mandić navodi da DF, kao neko ko je Krivokapića postavio na mjesto nosioca liste kolaicije Za budućnost Crne Gore, neće dozvoliti da, tajkuni uzmu volju naroda.

"Kao neko ko je Zdravka Krivokapića postavio na mjesto nosioca liste i ko je vodio i upravljao izbornom kampanjom koalicije, neću dozvoliti da crnogorski tajkuni ukradu narodnu volju i sastavljaju Vladu Crne Gore.  Ovo što rade Miško Perović i grupa okupljena oko drugotajkunske porodice je neprihvatljivo za svakog čestitog čovjeka. Demokratski front stoji zajedno sa svojim narodom i nikada neće pristati da nam budućnost određuju oni koji su milione i milione eura pokupili u zajedničkim poslovima sa porodicom Mila Đukanovića", naveo je on.

"Primjera radi, Srbija je krenula naprijed kada su tajkuni i pojedini činovnici ambasada prestali da sastavljaju njenu Vladu. Aleksandar Vučić, predsjednik Srbije, uspio je da oslobodi tu zemlju štetnog uticaja od tajkuna koji su je pljačkali, a korumpiranim činovnicama raznih ambasada stavio do znanja da je Srbija nezavisna država.  Rukovođen tim iskustvom želim još jednom da im poručim da ovu narodnu slobodu nijesmo osvojili da bi je predali u ruke tajkunske ološi i druge bagre koja je umislila da narodu može ukrasti san i vjeru u bolju budućnost, prirodan osjećaj za poštovanje pravde i izvjesniju ekonomsku sigurnost. Svoj toj tajkunskoj ološi mogu još jednom da poručim da im Demokratski front stoji na biljezi i nećemo im bez velike borbe i konačne naše pobjede dozvoliti da naš narod lažu, pljačkaju i kradu", zaključio je Mandić.

Komentari (19)

POŠALJI KOMENTAR

Vucedolac, Krstas Kostov

Mandicu, kada je tako lijepo u Srbiji ti se spremi i preseli se. Jedva Te cekaju.

Treca familija vreba

Mandicu, Knezevicu, Medojevicu,zar stvarno ne shvacate da ste prevazidjeni i da ste i prije izbora oznaceni od Dake i Vijesti kao potrosna roba.Iskoristili su vas jer ste predvodili dobar dio naivnih glasaca koje niko nije mogao da animira bez vi.Kosovo,Nato,Srbija,Rusija.

Ranko

Nije tačno Mandiću, da se srbija oslobodila tajkuna, samo je stvorila svoje i zadrzala bivse. Koji je to tajkun u zatvoru? Strane ambasade se ne mijesaju Vučiću u politiku i demokratija cvjeta. Pa tamo je jednopartijski sistem, aloo.. Bjelorusija za razliku od Srbije ima opoziciju!