7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Krivokapić se sastao sa Rajnke: Crnogorsko društvo vapi za istinskim promjenama, ne za pukim kadrovskim rotacijama

Politika

Comments 1

Krivokapić se sastao sa Rajnke: Crnogorsko društvo vapi za istinskim promjenama, ne za pukim kadrovskim rotacijama

Autor: Antena M

  • Viber

Predsjednik Vlade Crne Gore Zdravko Krivokapić sastao se danas sa ambasadorkom Sjedinjenih Američkih Država u Podgorici, Džudi Rajzing Rajnke.

Kako je saopšteno iz Vlade, Krivokapić je u srdačnom razgovoru upoznao Rajnke sa bogatim aktivnostima Vlade i istakao da se Vlada čvrsto rukovodi stavom da crnogorsko društvo vapi za istinskim promjenama, a ne za pukim kadrovskim rotacijama ili zamjenama.

"Ambasadorka je od strane premijera takođe upoznata sa naporima da Vlada ostvari punu pravnu saradnju i funkcionalnu komunikaciju sa predsjednikom Crne Gore, sa namjerom da budu prevaziđene prepreke u kohabitaciji, te da se ubrzaju prijeko potrebne društvene reforme.

Ambasadorka je naglasila da je Amerika dobronamjerni partner koji želi da sve naše institucije uspješno funkcionišu u najboljem interesu svih građanki i građana", navedeno je u saopštenju. 

Kako se navodi, Krivokapić i ambasadorka Rajnke su se saglasili da su pravna sigrunost i borba protiv korupcije prioriteti u procesu reformi, te da Crna Gora u tom pravcu može očekivati američku spremnost da joj pomogne u savjetodavnom smislu.

"Takođe, prema riječima njene ekselencije, američke firme su spremne da se uključe u oživljavanje svih sektora crnogorske privrede", navodi se u saopštenju. 

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

CG1

Dvoje odlazećih, nijesu vrijedni komentara.