7 °

max 14 ° / min 6 °

Subota

20.04.

14° / 6°

Nedjelja

21.04.

9° / 6°

Ponedjeljak

22.04.

15° / 6°

Utorak

23.04.

11° / 10°

Srijeda

24.04.

14° / 9°

Četvrtak

25.04.

12° / 8°

Petak

26.04.

17° / 10°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vukšić: Krivokapić se povlači iz politike

Politika

Comments 1

Vukšić: Krivokapić se povlači iz politike

Autor: Antena M

  • Viber

Lider Demohrišćanskog pokreta Dejan Vukšić rekao je kako mu je bivši premijer Zdravko Krivokapić telefonom saopštio da više ne želi da se bavi politikom.

"Nije došao na press jer ne želi da se bavi politikom. Javio mi je tog dana da neće doći na press, da ima lične razloge koji nemaju veze sa politikom. Naravno, on može da objasni zašto više ne želi da se bavi politikom", kazao je Vukšić, pojašnjavajući zašto Krivokapić nije došao na objavu njegove predsjedničke kandidature. 

Lider Demohrišćanske stranke je u razgovoru na Televiziji "A plus" rekao da bi mu bilo žao ukoliko kandidat opozicije ili Demokratske partije socijalista ne bude aktuelni predsjednik države Milo Đukanović.

"Bilo bi mi žao zbog toga. Veseli me što će Andrija Mandić biti kandidat i mislim da bi Đukanović trebalo da se izmjeri. To bi bilo pravilno", poručio je on.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

d v

Tebi i tvojoj četničko fašističkoj bulumenti i pristoji samo mjerenje na živu vagu ili đuture baš onako kako vam je ostavio u nasleđe ali paša marašlija i njegovi veziri.