9 °

max 10 ° / min 4 °

Ponedjeljak

11.12.

10° / 4°

Utorak

12.12.

12° / 7°

Srijeda

13.12.

12° / 10°

Četvrtak

14.12.

12° / 8°

Petak

15.12.

10° / 3°

Subota

16.12.

4° / -0°

Nedjelja

17.12.

4° / -1°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Vukotić: Sačuvana istinska socijaldemokratska ideja

Politika

Comments 0

Vukotić: Sačuvana istinska socijaldemokratska ideja

  • Viber
Podrška koju su Socijaldemokrate (SD) dobile na izborima u Nikšiću potvrđuje da je istinska socijaldemokratska ideja sačuvana i trajno utemeljena, ocijenio je nosilac liste te partije, Spasoje Vukotić.

On je zahvalio svim Nikšićanima i Nikšićankama koji su, kako je naveo, ovolikom izlaznošću položili još jedan ispit demokratske zrelosti i odgovornosti prema svom gradu.

„Jučerašnji dan je bio po mnogo čemu specifičan, ali već od danas kreće veliki i naporni rad svih nas zajedno, bez obzira na političke i druge razlike, da Nikšić učinimo boljim i kvalitetnijim mjestom za život“, naveo je Vukotić u saopštenju.

Prema njegovim riječima, SD su izuzetno zadovoljne postignutim rezultatom jer su, za samo par mjeseci od parlamentarnih izbora, osvojile tri puta veću podršku u odnosu na oktobar prošle godine.

„Što sve potvrđuje da je istinska socijaldemokratska ideja sačuvana i trajno utemeljena, i ovaj rezultat nas dodatno obavezuje da na pravim socijaldemokratakim vrijednostima jos jače istrajavamo i u narednom periodu“, istakao je Vukotić.

Kako je naveo, SD posebnu i ogromnu zahvalnost duguju Nikšićankama i Nikšićanima „koji su nas juče olovkom podržali, njih preko 2.300, i ukazali nam izuzetno povjerenje koje nas obavezuje da ga ogromnim trudom i radom opravdamo“.

„Oni nam daju neizmjernu snagu da nastavimo našu misiju koja traje već 26 godina i za koju znamo da predstavlja srž demokratske i prosperitne Crne Gore“, dodao je Vukotić.

Komentari (0)

POŠALJI KOMENTAR