26 °

max 26 ° / min 14 °

Petak

12.04.

26° / 14°

Subota

13.04.

26° / 15°

Nedjelja

14.04.

26° / 16°

Ponedjeljak

15.04.

24° / 16°

Utorak

16.04.

21° / 15°

Srijeda

17.04.

15° / 10°

Četvrtak

18.04.

11° / 5°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
SDP: Propali  jedini jednopartijski izbori u Evropi u ovom vijeku

Politika

Comments 1

SDP: Propali jedini jednopartijski izbori u Evropi u ovom vijeku

  • Viber
Propali su jedini jednopartijski izbori u Evropi u ovom vijeku, saopšteno je iz SDP-a.

"Uprkos svim pritiscima, dostojno svojoj slobodarskoj tradiciji, ubjedljiva, gotovo dvotrećinska, većina građana Nikšića, nije glasala DPS. Ipak Nikšić nije Pjong Jang.

Čak 2/3 Nikšićana ne vjeruje g. Đukanoviću da onaj ko ne pristane da se ruga demokratiji i odbije da učestvuje na jednopartijskim izborima "paktira sa izdajnicima", navode iz SDP-a.

Zbog toga je, kako navode u saopštenju, "Ratni vođa" odlučio da se sakrije iz Tarzana Miloševića i napusti poraženu vojsku. Iako jedini učesnik, DPS je dobio manje glasova nego na parlamentarnim izborima u oktobru.

Ljudi neće da glasaju DPS čak ni kada je to jedina ponuda. Nedemokratski pritisak je samo obezbijedio rekordni broj nevažećih listića. Na pojedinim biračkim mjestima broj nevažćih biračkih listića je prelazio 45%. Pritisak je ogolio i svu besmislenost izbora na kojima je moguće da jedna od dvije liste zauzme treće mjesto", kazali su iz SDP-a.

U saopštenju se dodaje da izbori na kojima je DPS, uz svu silu i zloupotrebe, dobio svega 36% glasova građana Nikšića pokazuju da želja za slobodom nezaustavljiva i da se ne može vladati mimo volje naroda.

"Da su u DPS-u slušali Marovića on bi im objasnio da na izborima na kojima učestvuju sami mogu pobijediti samo sebe, što su i učinili", kazali su iz SDP-a.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

Edin

Najveći gubitnici ovih izbora,uz DF,je i SDP.Tumaranje političkom scenom,ove nekad kredibilne grupacije,se nastavlja.Pogubljeni u prostoru i vremenu,strmoGlavi pad imaju zahvaliti,narcisoidnosti,umišljenosti,velikog vodje i demokrate u odlasku.Lični aminozitetei,prvo sa Rakčevićem,onda Brajović,na kraju Djukanovićem,ogolili su,ovog političkog despota.Eventualni izbori,potpuno će ih zbrisati sa političke scene.Nažalost još jedna,autohtona crnogorska partija,tone u blato intriga,ličnih interesa,pizme...