15 °

max 23 ° / min 12 °

Nedjelja

28.04.

23° / 12°

Ponedjeljak

29.04.

24° / 14°

Utorak

30.04.

23° / 12°

Srijeda

01.05.

22° / 15°

Četvrtak

02.05.

18° / 14°

Petak

03.05.

18° / 11°

Subota

04.05.

18° / 11°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.
Sramna karikatura portala Borba: Je li Oskar Hitler ili Huter?

Politika

Comments 11

Sramna karikatura portala Borba: Je li Oskar Hitler ili Huter?

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • Viber

Prosrpki portal Borba objavio je na svojoj Facebook stranici skandaloznu karikaturu u kojoj se na etničkoj osnovi vrijeđa poslanik Demokratske partije socijalista (DPS) Oskar Huter.

Na karikaturi autora Zorana B. Lekovića žena postavlja pitanje muškarcu s crnogorskom kapom na glavi: Onom Milovom poslaniku Oskaru, je li prezime Hitler ili Huter?

Ovo nije prvi put da je poslanik DPS-a na meti prosrpkih medija. Portal IN4S, koji je osnovao rektor Univerziteta Crne Gore Vladimir Božović, bavio se Huterovim porijeklom na krajnje neprimjeren način. Posebno ogavan dio sramnog teksta bila je fotografija groba Huterovih predaka.

Rasprava o Huterovim precima bila je povod i za umalo fizički sukob poslanika DPS-a s predsjednikom Demokratske narodne partije Milanom Kneževićem tokom jučerašnje sjednice Skupštine na Cetinju.

„Pozvao bih sve da se ostave prebrojavanje krvnih zrnaca. Neka se to završi sa mnom“, poručio je Huter nakon što su se strasti smirile.

Komentari (11)

POŠALJI KOMENTAR

smrad

@Borka Nastavnik čovjeka proglašava, sa očiglednom namjerom, u Hitlera, zaposlena u Ministarsvu priča o prknu, smradu i fekalnoj crnogorskoj kniževnosti. Oboje su, vjerovatno dok su bili ugroženi, dobili poslove u državnim institucijama. Sada ti "obespravljeni" siju smrad po CG!!! Bravo.

Tara

G-din Huter..ne treba da se vise uzrujava..neka nastavi agresivnoj politici..kako bi odbranili drzavu CG od srbijanskih nacista i fasista..Vama svaka cast..!

Marina

Osim očigledno nabujaloga nacizma u antifašističkoj CG , po tome što su se sad Huteru natovarili na kičmu jasno je da on udara PRAVO U METU .