18 °

max 18 ° / min 13 °

Utorak

14.05.

18° / 13°

Srijeda

15.05.

19° / 12°

Četvrtak

16.05.

25° / 14°

Petak

17.05.

22° / 15°

Subota

18.05.

25° / 15°

Nedjelja

19.05.

23° / 17°

Ponedjeljak

20.05.

26° / 17°

Podijeli vijest sa nama.

Dodaj do 3 fotografije ili videa.

Maksimalna veličina jednog fajla je 30MB

minimum 15 karaktera

This site is protected by reCAPTCHA and the Google. Privacy Policy and Terms of Service apply.

Politika

Sramna karikatura portala Borba: Je li Oskar Hitler ili Huter?

Izvor: Portal Analitika

Autor: Antena M

  • viber

chronicler

Za šta se bori ta bijedna "Borba"? Kad bi se Srbija "odrekla" svih onih ljudi koji po rođenju nijesu bili Srbi, što bi od nje ostalo? Ništa. No, skaredni mediji ne bi bili skaredni da ne počivaju na mržnji i laži. To su TROVAČNICE ljudi, SULUDNI satrapi svojih sumanutih nalogodavaca. Bijede!

d v

Četničko fašistička vojska mace popa mace i gebelsovih medija u CG (Vijesti, Dan, Monitor, TV Vijesti, Svetigora, Srpski radio, Elmag, portali In4s, Borba..imaju zadatak permanentnog opanjkavanja,ruganja i omalovažavanja svega Crnogorskog i zavođenja fašističke diktature.

Milena

Koga moze da uvrijedi pisanje Borbe,Vijesti,Informera,Dana,IN4S, i inih velikosrbskih glasila,ciji nazovi novinari pisu lazi o ljudima da bi ih oblatili,kakav mizeran napor ,koji ulazu mizerni novinari tih glasila,svi ,koji su tema ovih glasila su uzviseni ljudi,a oni jeftine tracare.

Borka

"Karikaturista" je (bio) i nastavnik likovnog! Što naša đeca sve mogu da čuju i nauče u učionici! Ispitati je li još u školi...

smrad

@Borka Nastavnik čovjeka proglašava, sa očiglednom namjerom, u Hitlera, zaposlena u Ministarsvu priča o prknu, smradu i fekalnoj crnogorskoj kniževnosti. Oboje su, vjerovatno dok su bili ugroženi, dobili poslove u državnim institucijama. Sada ti "obespravljeni" siju smrad po CG!!! Bravo.

Relja

Nista novo od vesele srbadije od devedesetih do danas . Prvo su im Slovenci bili konjusari, pa Hrvati ustase, Bosanci mudzahedini Kosovari siptari . Sad tamo vise ne mogu pa smo im za njihovu jad mrznju i bijedu ostali samo mi.

čitalac

Meni ova "karikatura" više govori o potpunom nedostatku talenta kod autora za posao kojim se bavi. A posle nedostatka talenta, jasna je fašistička ideologija kojom se rukovodi.

d v

Gebelsova "borba" je samo dio pete falange,dio streljačkog ajhmanovog stroja i tkz “nezavisnih” medija koji jurišaju na Crnogorce i CG.Na istom fašističkom zadatku su tkz tvcg,Vijesti, Dan, Monitor, TV Vijesti, Svetigora, Srpski radio, Elmag, portali In4s,..

Marina

OTVORENI NACIZAM EKSPOZITURE VLASTI NA DJELU I OPŠTI MUK CRNOGORSKE “INTELEKTUALNE”ZAJEDNICE,CIVILNOGA SEKTORA,SUVERENISTIČKE CG(ako to uopste vise i postoji), CANU,DANU……. SVI JUNACI NIKOM PONIKOŠE !!! OD MENE NEMJERLJIVI PREZIR ZA SVE NAVEDENE .

Marina

Osim očigledno nabujaloga nacizma u antifašističkoj CG , po tome što su se sad Huteru natovarili na kičmu jasno je da on udara PRAVO U METU .

Tara

G-din Huter..ne treba da se vise uzrujava..neka nastavi agresivnoj politici..kako bi odbranili drzavu CG od srbijanskih nacista i fasista..Vama svaka cast..!